Campionatul Județean Timiș, etapa a X-a: rezultate, marcatori. Nicolescu, de la ASU Politehnica, tur de forță cu jocuri arbitrate de la ora 11 respectiv 15

O nouă etapă în liga a V-a timișeană, runda a X-a din noul sezon. Liderii din cele trei serii, CS Comloşu Mare, Progresul Gătaia și CS Phoenix Buziaş au reuşit victorii. Iar scorul rundei l-a reuşit liderul Seriei a III-a, Phoenix marcând 11 goluri în poarta celor de la Darova şi primind unul. Toate meciurile s-au jucat pe teren iar de notat tot din Seria a treia surprizele prin victorii în deplasare obţinute de Găvojdia la Bacova şi Electrica la AS Recaş, cu scoruri identice, 2-3. Iar în Seria I, egalul obţinut de Sarafoleana Saravale la Unirea II Sânnicolau Mare, ocupantă a locului secund, 1-1.

S-au marcat 124 de goluri în partidele din weekend ale celor trei serii din Campionatul Județean Timiș, gazdele obținând 12 victorii, cu un record de 81 de goluri înscrise, iar oaspeţii, cu şapte succese și trei rezultate de egalitate, numai 43 de goluri în cont.

Dar iată succinte amănunte de la câteva meciuri…

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Steaua Roşie Variaş 2-1 (1-1)

Din nou victorie pentru băieţii lui Gheorghe Potra, care cu greu fac faţă pentru a se menţine în acest eşalon datorită dificultăţilor financiare. Dar reuşesc să respecte competiţia. Cele două goluri au fost marcate de Pavel Schneider în minutele 15 şi 72.

Avântul Topolovăţu Mare – Foresta Mănăştiur 3-0 (1-0)

Cele trei goluri pentru gazde le-au marcat Andrei Tomici (min. 40), Flavius Ciorei (min. 65) şi Cristian Todea, un autogol în minutul 88.

Progresul Gătaia – Unirea Banloc 5-0 (1-0)

Pentru liderul Seriei a II-a cele cinci goluri au fost marcate de Levente Parvany (min. 25, 57) și Alin Gîrz (minutele 70, 80, 84).

CS Phoenix Buziaş – Olimpia Darova 11-1 (3-1)

În continuare lider în Seria a III-a, CS Phoenix păstrează în continuare un avans de trei puncte faţă de ocupanta locului secund, din Topolovăţu Mare. Liderul a reuşit scorul rundei pentru a doua oară în acest campionat, marcatori fiind Caius Marta – cu 3 goluri, Dan Şandru, Denis Andraş, Robert Ardelean şi Alexandru Pîscu – toţi câte două goluri.

AS Recaş – AS Electrica Timişoara 2-3 (0-1)

Au marcat: Mihai Velescu (min. 35 și 56), respectiv pentru învingători Alexandru Dănilă (min. 15 şi 85) și Alexandru Braşoveanu (min. 80).

Viitorul Ştiuca – Foresta Mănăştiur 4-0 (0-0)

O reprezentantă a sexului frumos are grijă de toate la gruparea din Ştiuca. Laura Crăciun,  femeia demnă de toată lauda, întreprinde tot ceea ce trebuie la Viitorul într-un sport rege preponderent al bărbaților, trup şi suflet pentru fotbal, sportivii răsplătind-o cu o nouă victorie.

Iar începând cu următoarea apariție considerată acasă, jocurile și le va disputa pe terenul din localitatea Nădrag. În această rundă, cele patru goluri au fost marcate de Adrian Turcin (min. 49, 59), Renato Mitroi (min. 65) și Florin Paşca (min. 87).

De menţionat și că, probabil din lipsă de efectiv în ceea ce privește componența numerică în rândurile arbitrilor, comisia de delegări face exces de zel iar unii împărțitori ai dreptății ajung să activeze în două meciuri în decurs de doar câteva ore, așa cum a fost cazul unui fotbalist de la ASU Politehnica, Bogdan Nicolescu, care a făcut ruta Tormac – Ştiuca, o distanţă însemnată, ducând cu greutate la bun sfârşit ambele întâlniri. Unul de la ora 11 iar altul de la ora 15. Și când te gândeşti că a jucat sâmbătă în duelul local din liga a II-a, ACS Poli – ASU Politehnica 1-2.

AS Sînandrei – CS Comloşu Mare 0-2 (0-2): Şerban Crişan (min. 17) şi Claudiu Fulga (min. 37) au marcat pentru liderul Seriei I.

Unirea Jimbolia – Steaua Roşie Variaş 4-2 (1-1)

Au marcat: Flavius Moica (min. 17), Florin Gorgan (min. 52), Attila Toth (min. 69) și Ionuţ Miculete (min. 74), respectiv Miloş Muntean (min. 41) şi Cristian Badea (min. 87). Gazdele au evoluat în 10 jucători din minutul 40, Mihai Dan fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

AS Tormac – Timişul Jabăr 5-0 (0-0)

Gazdele au reuşit prima victorie la scor în acest campionat fără să primească gol. Au marcat: Daniel Vlădulescu (min. 62, din lovitură de la 11 metri), Darius Jorj (min. 65, tot din 11 metri), Daniel Făndel (min. 75) și Alin Bistrianu (min. 81), plus autogolul lui Cosmin Cherecheş (min. 88). Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 40 prin Daniel Făndel. Meciul a fost arbitrat de Bogdan Nicolescu.

De notat în plus, Comisia de Disciplină a dictat anumite sancţiuni după etapa precedentă, și anume delegatului echipei din Topolovăţu Mare, Petre Letinger, care a fost suspendat două luni şi amendat cu 1.000 de lei, iar clubul Timişul Jabăr a fost amendat cu 150 de lei şi a recepționat un ultim avertisment, pentru lipsă de preocupare în organizarea meciului.

Totodată, Darius Cioată (Bobda) a fost suspendat 4 etape şi amendat cu 150 de lei, Daniel Constantin (Jebel) pe două etape şi sancționat cu 150 de lei, Cosmin Petraru (Liebling) tot pe două etape cu 150 de lei amendă, Constantin Pîrghie (Cenad) două etape şi 100 de lei, iar Sorin Broşteanu (Igriş) o etapă. În fine, contestaţia depusă de delegatul echipei Timişul Uliuc în etapa anterioară la meciul cu Găvojdia a fost nefondată conform decidenților şi a fost respinsă.

Rezultatele și ierarhiile din ”Județ”, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × trei =

 


Alte articole legate de acest subiect: