Campionatul Județean Timiș: etapa a XI-a

O nouă etapă în liga a V-a timișeană, runda a XI-a din turul sezonului în curs, în urma căreia liderii din cele trei serii continuă să-și păstreze primul loc, fiind vorba despre CS Comloşu Mare, Progresul Gătaia și CS Phoenix Buziaş.

Prima a înregistrat doar un rezultat alb pe teren propriu, în schimb celelalte două au reuşit victorii în deplasare. Scorul rundei a fost semnat cu acelaşi 6-0 de liderul Seriei a III-a, Phoenix, ”set” în poarta celor de la Electrica, dar şi de către cei din Banloc, în poarta celor din Răuţi.

De notat și că observatorul de arbitri Nicolae Grigorescu a pendulat de la mijlocul săptămânii la… Liga Campionilor la cele două jocuri de astăzi în decurs de cinci ore, și anume Progresul  Vucova – Avântul Jamu Mare în liga a VI-a de ”Promoţie” iar după-amiază la Olimpia Darova – Avântul Topolovătu Mare.

S-au marcat 84 de goluri în partidele din weekend ale celor trei serii din Campionatul Județean Timiș, gazdele obținând cele mai puţine victorii de la începutul sezonului, numai 7 succese şi 39 de goluri marcate, cu un record de 11 victorii pentru echipele oaspete, plus un rezultat de egalitate şi 45 de goluri înscrise.

Dar iată succinte amănunte de la câteva meciuri…

Gloria Moşniţa Nouă – AS Bacova 0-2 (0-1)

Cele două goluri pentru băieţii lui Mihai Obreja au fost marcate de veteranul Eugen Coca, în minutele 35 şi 70.

Voinţa Valcani – AS Sânandrei 2-4 (0-3)

Au marcat: Cristian Bojan (min. 63) și Raul Rejep (min. 81, din lovitură de la 11 metri), respectiv pentru învingători Valentin Chiliban (min. 7), Ionel Bibalan (min. 13), Claudiu Ungureanu (min. 35) şi Alexandru Rus (min. 77).

Voinţa Şandra – Universitatea de Vest din Timişoara 0-2 (0-1)

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 32 prin Andrei Ghiunghiuţ iar Ionuţ Vucea l-a majorat cu 10 minute înainte de final, din lovitură de la 11 metri.

Studenţii timişoreni au jucat în formula următoare: Florin Rusu – Mădălin Grunţă, Cătălin Stănilă, Mihai Olariu, Florin Olariu, Andrei Brănişteanu, Denis Baban, Alexandru Contescu, Cristian Lazăr, Meşter Ştefan, Andrei Ghiunghiuţ.

Au mai jucat: Ionuţ Vucea, Ionuţ Muj, Ovidiu Vană şi Alin Indrieş.

Electrica Timişoara – CS Phoenix Buziaş 0-6 (0-3)

Liderul Seriei a III-a se respectă, din victorie în victorie, iar după ce a administrat 11 goluri în etapa trecută celor de la Darova, astăzi a reuşit un scor… de tenis de câmp, la o diferență cu zero la rubrica golurilor primite, în deplasare la Electrica, care în runda trecută a furnizat surpriza, învingând la Recaş. Ce a luat pe mere, a dat pe pere…

Cele şase goluri au fost marcate de Dan Şandru și Claudiu Groza – câte două fiecare, respectiv Claudiu Ardelean şi Andrei Roibu cu câte un gol.

Milenium II Giarmata – Atletico Liebling 1-3 (0-1)

Au marcat: Bogdan Ferţu (min. 90+2), respectiv Sabin Nae în minutele 29, 61 și 73 cu toate cele trei goluri pentru formația antrenorului-jucător Bogdan Mihuţ. Tot Nae a ratat şi o lovitură de la 11 metri în minutul 47, așa cum şi Daniel Moraru rata o lovitură de la 11 metri la două minute după ce oaspeţii au deschis scorul.

Viitorul Sacoşul Turcesc – AS Boldur 3-1 (1-0)

Au marcat: Lucian Tătaru (min. 42), Paul Guda (min. 61) şi Eduard Tiţa (min. 63), respectiv Alexandru Tripon (min. 77, din lovitură de la 11 metri).

Avântul Bobda – Tricoul 1 Iunie Timişoara 1-2 (0-0)

Au marcat: Bogdan Pleşcan (min. 85), respectiv pentru învingători Pavel Schneider (min. 59) şi Alexandru Coşman (min. 75).

Gazdele au avut şi două bare prin acelaşi Bogdan Pleşcan, în minutele 77 şi 86. Iar în prelungiri (minutul 90+4) jucătorul Ciprian Manolache a văzut cartonaşul roşu pentru o intrare dură asupra unui adversar de la Tricoul 1 Iunie.

Olimpia Darova – Avântul Topolovăţu Mare 0-2 (0-1)

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 15, când şutul expediat din careu de Nicolae Radu a fost deviat cu capul de un adversar, ca apoi, în ultimul minut de joc, Traian Ciobanu să dubleze avantajul echipei lui Alin Muntea. Astfel, gruparea din Topolovăţu Mare ocupă și în continuare locul secund, la trei puncte de liderul Phoenix Buziaş, cu care se  va întâlni etapa viitoare. Meciul a fost observat de ”internaţionalul” Nicolae Grigorescu, de dimineaţă şi la un meci de ”Promoţie”.

ACS Progav Găvojdia –AS Recaş 0-2 (0-0)

După două înfrângeri consecutive pe teren propriu, elevii lui Sorin Micşa au învins în deplasare prin dubla lui Mihai Velescu din minutele 49 şi 62.

Gloria Uivar – Progresul Gătaia 1-4 (1-3)

Gazdele au marcat în minutul 24, iar oaspeţii prin Andrei Matei (min. 13, 33), Levente Parvany (min. 81) şi Cristian Pele (min. 85).

În fine, singurul jucător eliminat în etapa precedentă a fost Ovidiu Manole de la Voinţa Sarafoleana Saravale, suspendat cinci etape şi amendat cu 150 de lei.

Rezultatele etapei a XI-a în ”Județ” și clasamentele, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: