Campionatul Județean Timiș, la startul în retur. Liderii Fortuna și Flacăra, contra locurilor 15, dar AS Dudeștii Noi la Sacoșu Turcesc

După aproape 4 luni, fără aproximativ o săptămână, sâmbătă şi duminică se va da startul şi în returul ligii a V-a timișene, cu ocazia primei runde programate în cele trei serii în sezonul de primăvară al Campionatului Județean Timiș.

Câte 8 partide sunt programate în fiecare din cele 3 serii ale Campionatului Județean Timiș la finele acestei săptămâni, marea majoritate duminică, de la orele 11 și 15, în runda a XVI-a din eșalonul cinci.

Se va da așadar startul sezonului de primăvară și în anticamera Diviziei D Timiș, iar liderii din Seria I şi a II-a au meciuri mai uşoare. Fortuna Becicherecu Mic, cu maximum de puncte, 45, se va deplasa la Grabaţ, unde va juca duminică de la ora 15 cu echipa Unirea din localitate, care ocupă locul 15, numai cu 5 puncte. Iar Flacăra Parţa, care a adunat 40 de puncte, va juca acasă tot duminică de la ora 15, în compania celor de la Unirea Banloc, ocupanți ai locului 15, cu 8 puncte agonisite până la sfârşitul turului.

În schimb AS Dudeştii Noi, fără înfrângere și cu 45 de puncte în fruntea Seriei a III-a, va avea o misiune mai grea în deplasarea pe care o va efectua la Sacoşu Turcesc sâmbătă de la ora 11, pe terenul echipei din localitate Viitorul, care ocupă locul 8 cu 21 de puncte după 15 runde din prima parte a campionatului.

Ierarhiile la zi, pe coloana datelor tehnice.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: