Campionatul Județean Timiș, liga 5, la startul returului: rezultate, marcatori, echipe, declarații. Unul dintre lideri, Juventus Pișchia, învins la Viitorul Bencec

Returul Campionatului Județean Timiș al ligii a V-a a debutat la sfârșitul săptămânii cu prima sa etapă, în care s-au înregistrat victorii clare pentru doi dintre lideri, din Jimbolia şi Bazoşu Vechi, în vreme ce un al treilea, din Pişchia, a cedat cu 2-0 la vecinii lor de la Viitorul Bencec, pentru care au marcat Călin Gheorghevici și Alin Cristea. Mult mai adesea au înscris în această rundă a 16-a Raul Prundeanu (AS Bacova), autor a 5 goluri în poarta celor de la Tormac, și Daniel Andrei Cioată (Jimbolia), cu 4 goluri în poarta celor de la Cărpiniş.

În Seria I, lider este AS FC Unirea Jimbolia, cu 46 de puncte, urmat de Steaua Roşie Variaş cu 45 de puncte; iar pe locul trei, AS Gelu, cu 34 de puncte.

AS Tricoul 1 Iunie Timişoara – AS Voinţa Biled 2-2 (1-1).

Marcatori: Lucian Gheorghevici (min. 25) și Cosmin Ciublea (min. 53), respectiv Ilie Andrei (min. 4) şi Iasmin Uşurelu (min. 80).

Cristian Stiopu a fost eliminat de la gazde în minutul 60, pentru acumulare de cartonaşe galbene.

Timişorenii au folosit următorii jucători: Jurcuț – Preda, Hodineanț, Hărpăilă, Coșman, Filip (I. Prodan), Stiopu, Waleed (Ciublea), Gheorghevici, Calomfirescu, Ganea (Blejdea).

Antrenori: Nelu Neamțu și Marius Popovici.

Pe bancă: Laurentiu, D. Prodan, Todea. Staf. Manager: Ghiță Potra.

AS Vointa Sandra – AS Vointa Valcani 1-5 (0-1 ): Daniel Talpos două goluri – unul din lovitură de la 11 metri, Cristian Trăistaru două goluri şi Alexandru Ienovan, golul de onoare pentru gazde fiind marcat în minutul 78. Iar în ultimul minut localnicii au ratat o lovitură de la 11 metri, mai bine spus apărată de portarul Sorin Suciu.

Dacia Cărpiniş – AS FC Unirea Jimbolia 0-9 (0-5).

Liderul Seriei nu iartă nimic, reuşind o victorie confortabilă în deplasare chiar la prima apariție oficială în campionat în 2022.

Au marcat: Daniel Adrian Cioată 4 goluri, Robert Anton două goluri – unul din lovitură de la 11 metri, Marius Bolizar două goluri şi Adrian Gheorgheoiu.

AS Chinezul Chinejana Sathinez – AS Gelu 1-3 (0-1): Mircea Casian (min. 2) și Cristian Berbece (în minutele 76 și 79), golul de onoare al localnicilor fiind marcat în minutul 86.

Dedy Mid Iecea Mare – Plavii Delia Sâmpetru Mare 1-4. Au marcat: Bulumaci, Hulbăr, Iovanovici şi Nagy.

Spartak Gottlob – AS Avântul Bobda 3-3 (2-1). Adrian Fiştea a înscris 3 goluri.

+

În Seria a II-a, AS Juventus Pișchia conduce în clasament cu 37 de puncte. Pe locul secund Unirea Cerneteaz, cu 30 de puncte, urmată de ACS Galaxy Timişoara cu 29 de puncte.

AS Viitorul Bencec – AS Juventus Pişchia 2-0 (0-0).

Călin Gheorghevici și Alin Cristea, autori ai golurilor depășirii liderului, marcatori în ultimele 10 minute (83 şi 86). 

În minutul 71, fază foarte controversată, cu arbitrii în prim-plan. Centralul, aproape de fază (la circa 8 metri), a acordat corect lovitură de la 11 metri pentru oaspeţi, la un fault în careul de 16 metri. Jucătorii gazdelor au protestat îndelung, s-a format un meleu în jurul arbitrului, iar după câteva minute, asistentul (aflat la circa 35 de metri de fază), i-a spus colegului său că a fost simulare iar decizia inițială a fost ”răsturnată”.

Delegatul echipei oaspete, Ioan Coman, a declarat că ”aşa ceva nu am mai întâlnit în cei 34 de ani în fotbal. Centralul a acordat corect 11 metri pentru fault, iar tuşierul – departe de fază şi de pe partea opusă, a spus că a fost simulare și s-a anulat decizia. Dar şi la protestele îndelungate ale jucătorilor gazdă. Ăştia sunt arbitrii lui Grigorescu, ce mai pot spune!? Trageţi şi Dumneavoastră concluzia!”

AS Steaua Bulgăruş – AS Petroman 0-1 (0-1). Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 8 de Ovidiu Rusanda.

Unirea Banloc – Progresul Iecea Mare 3-0 (1-0): Alin Tomeniuc, Alex Botorea şi Ionuţ Semeniuc, semnatari ai victoriei echipei manageriate de Teo Suciu.

CS Utvin – AS Camaro Fibiş 1-2 (0-1): Ciprian Buda (min. 51) respectiv pentru învingători Flavius Glişa (min. 33) şi Denis Nedelcu (min. 71). Oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 20, prin Alex Şumănariu.

Meciul CSC Ghiroda și Giarmata Vii 2 – Timişul Şag 2 se va juca miercuri de la ora 16, iar CSC Dudeştii Noi a avut etapă liberă.

+

În Seria a III-a, lider este AS FC Bazoşu Vechi, cu 42 de puncte. AS Gloria Moşniţa Nouă deține 41 de puncte, iar pe locul trei, CSC Belinţ are 41 de puncte.

AS FC Bazoşu Vechi – AS Timişul Hitiaş 6-1 (1-0): Cristian Radu două goluri – unul din lovitură de la 11 metri, Denis Vînătu două goluri – unul din lovitură de la 11 metri, Andrei Achimov şi Flavius Cristescu, respectiv Ciprian Vaida.

Jucătorul Denis Vînătu a dedicat cele două goluri şi victoria fiului său Matei, care a împlinit astăzi 3 anişori.

Pentru Bazos au jucat următorii: Staicu – Anițaș, Militar, Codrean, Bungău, Nicoloff, Cristescu, Radu, Vînătu, Lazea, Achimov, Burlacu,

Au mai intrat: Filip, Pistrițu, Fedor, Vamvu și Tomoș.

CS Phoenix Buziaş II – AS Gloria Moşniţa Nouă 1-6 (1-3).

Meciul s-a jucat pe terenul din localitatea Hitiaş.

AS Bacova – AS Tormac 6-1 (4-0).

Raul Prundeanu, jucător al meciului, cu 5 goluri marcate în poarta celor de la Tormac. A mai înscris și Denis Gogiu, golul de onoare al oaspeţilor fiind marcat în minutul 77 din lovitură de la 11 metri.

AS Olimpia Bucovăţ – CSC Făget 1-4 (0-2): Mihai Rădac două goluri, Georgian Berzava şi Raul Dobozi, golul gazdelor fiind marcat de șeptar în minutul 89.

CSC Belinţ – AS Vucova 6-0 (2-0).

Galop de sănătate pentru ocupanta locului trei, care a învins prin reușitele lui Denis Ştefoni (două goluri), Florin Grozoni, Răzvan Dragomir, Deian Ştefănescu şi Robert Watzulek. Gazdele au avut şi două goluri anulate şi au trimis de trei ori în transversală.

AS Meget Remetea Mare – AS Berini 0-3 (0-0): Darius Jorj (min. 50), Lucian Belu (min. 65) şi Alin Prodan (min. 80), cu un şut de la circa 40 de metri direct la vinclu.

AS Boldur – AS Recaş 0-1 (0-1). Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 24 de Armando Stoian.

Rezultatele complete în cele 3 serii și clasamentele la zi, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

S-au jucat și meciuri amicale…

AS Viitorul Sacoşu Turcesc – Progresul Racoviţa 3-2 (2-1). Au marcat: Cosmin Rusu două goluri și Daniel Brocia, respectiv Adrian Foale şi Cristian Ignea.

Obilic Sânmartinu Sârbesc – CSC Dudeştii Noi 5-3 (2-2): Rareş Anghel două goluri, Titi Varga direct din corner, Marius Mladenov şi Zoran Tataric. Meciul s-a jucat pe terenul din cartierul Plopi, în Timişoara.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Campionatul Județean Timiș, liga 5, la startul returului: rezultate, marcatori, echipe, declarații. Unul dintre lideri, Juventus Pișchia, învins la Viitorul Bencec

  1. Alex spune:

    domnule canea, sau cine a scris articolul.. ati fost la meci la Bencec? pe filmarea de pe youtube nu se vede foarte clar ce a fost dar pare sa fie simulare..
    cred ca va puteti exprima cu `penalty clar` doar daca va aflati pe teren in aproprierea fazei.. dar cum probabil nu ati fost acolo cred ca e mai profesionist sa lasati expresiile astea de-o parte.. dar asa stiti sa face jurnalism.. din auzite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: