Campionatul Județean Timiș, liga a V-a, etapa 11: rezultate, marcatori, echipe, declarații

Ultimul sfârșit de săptămână în octombrie a adus intrarea în ultima treime a turului în liga a V-a județeană, un succint tur de orizont punctând disputarea rundei a XI-a în sezonul de toamnă. Rezultatele tehnice și clasamentele la zi, pe coloana consacrată.

Seria 1

AS Gelu este lider cu 30 de puncte, iar pe locul secund CS Sînandrei-Timiș cu 21 puncte. Pe locul 3, cei de la Dacia Cărpiniș, tot cu 21 de puncte.

Voința Valcani – AS Tricoul 1 Iunie Timișoara 2-1 (1-1).

Daniel Talpoș a deschis scorul în minutul 21, oaspeții au egalat în minutul 34 prin Pavel  Schneider, ca apoi în minutul 63 același Talpoș să reușească ”dubla” și să obțină o victorie meritată pentru elevii pregătiți de Dragoș Buicu.

AS Steaua Bulgăruș – AS Plavii Delia Sânpetru Mare 6-1 (3-1): Claudiu Ciobănică 2 goluri, Andrei Șofroni 2 goluri, Ciprian Șoica și Otinel Zan, respectiv Bogdan Petrean.

Au jucat următoarele formații:

Steaua Bulgăruș: Cleș – Retegan, Condreț, Sofroni, Cruceru, Tomșa, Macavei, Zan, Ciobănică, Stoica.

Antrenor Costel Teacă.

Au mai jucat: Buzdugan, Solomonea, Negru, Gheorghe

Pe bancă: Crăciun, Buciuta, Baka, Feyer.

Plavii Delia Sâmpetru Mare: Romanov – Vuicin, Iovanov, Horoba, Bondea, Petrean, Bolgolib, Bataneaț, Puiu, Todor, Grigoraș.

Antrenor Dragan Bataneaț.

CS Sînandrei-Timiș – AS Gelu 1-2 (0-2).

Alin Ușvat (min. 30) și Alexandru Costinaș (min. 44) au marcat pentru lider iar gazdele în prelungiri (minutul 92).

Antrenorul Bogdan Lupu a folosit următorii jucători: Munteanu – Ușvat, Casian, Olaru, Costinaș, Dragotescu, Balint, Păianu, Pătruică, Palkovacs, Berbec. Au mai jucat: Mandea, Ivănescu, Bezzeg. Rezerve: Straton, Zubașcu, Arșin, Aldea.

*

Seria 2

Lider, Unirea Banloc, cu 28 de puncte, locul secund fiind ocupat de Unirea Cerneteaz, cu 27 de puncte, iar  pe locul 3 Juventus Pișchia, cu 25 de puncte.

CS Timișul Șag 2 – Unirea Banloc 1-1 (0-1).

Liderul a deschis scorul în minutul 8 prin reușita lui Ionel Vicol, gazdele au egalat cu 12 minute înainte de final prin Ovidiu Radu. Localnicii au trimis de două ori mingea în transversală.  

La fluierul arbitrului Bogdan Gheorgheoiu au jucat formațiile:

Șag 2: Prajan – Rus, Acheampong, Radu, Bercea, Gîltofeț, Banu, Drăgan, Bologan, Rusu, Mureșan.

Antrenor Adrian Ianoșev.

Au mai intrat: Adam, Pruteanu. Pe bancă: Foris, Anghel.

Banloc: Curchi – Tivădar, Petean, Mincu, Fanu, Semeniuc, Toța, Roszuș, Vicol, Botorea.

Antrenor Teodor Suciu.

Au mai intrat: Bibu. Samoilă, Malița. Pe bancă: Martiniuc.

Unirea Cerneteaz – CSC Ghiroda și Giarmata Vii II 6-0 (3-0).

Un ”set la zero” pentru elevii lui Adrian Gabor împotriva vecinilor, cărora nu le-au dat nicio speranță, să înscrie măcar golul de onoare.

Autorii reușitelor, Andrei Ghiunghiuș cu două goluri – unul din lovitură de la 11 metri, Răzvan Leucă, Ionuț Niță două goluri și Beniamin Grădinaru.

Oaspeții au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 80 prin Adrian Dobra, care a șutat mingea în transversală.

Antrenorul Adrian Gabor a folosit următorii jucători: Drăghiciu – Jugănaru, Cârmaci, Suharu, Iorga, Niță, Leucă, Cenghel, Balabasciuc, Iosof, Ghiunghiuș. Au mai jucat: Grădinaru, Botez, Calotescu. Rezerve: Vlaicov, Bontea, Kalanioș, Dubovan.

AS Viitorul Bencec – CSC Dudeștii Noi 2-1 (1-0).

Gazdele au deschis scorul cu 5 minute înainte de pauză prin Emanuel Ardelean, iar la reluare, în minutul 52, au dublat avantajul prin Alexandru Vuc. Oaspeții au redus din diferență prin Călin Grek în minutul 63.

AS Petroman – AS Viitorul  Ionel 2-0 (1-0): Ovidiu Rusanda (min. 24) și Nicolae Buhai (min. 72). Vizitatorii nu au reușit să perforeze poarta localnicilor, apărată de Alin Ardelean.

*

Seria 3

Lider, CSC Belinț cu 30 de puncte, urmat pe locul secund de AS Recaș. CSC Făget, tot cu 26 de puncte, la egalitate cu AS FC Bazoș.

Meget Remetea Mare – CSC Belinț 1-6 (0-4): Ionel Corjescu, Robert Watzulek două goluri, Valentin Coțolan, Sergiu Chica și Denis Drăghici pentru oaspeți, respectiv Alex Stoia (min. 78). Cu acest succes, liderul s-a distanțat la 4 puncte de ocupanta locului secund.

AS Recaș – AS Bacova 9-3 (8-1): Alexandru Banu 3 goluri, Norbert Gălățan două goluri, Dorian Chișiță, Armando Stoian, Radu Jude, Deian Cocoțan, respectiv Armin Șultz 3 goluri – primul, din lovitură de la 11 metri. Din minutul 36, gazdele au rămas în 10 jucători, Dorian Chișiță a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

AS Berini – CSC Făget 0-0.

Pe un teren bun și un timp frumos, gazdele au reușit să țină piept fostului lider, care a venit să-și recupereze punctele pierdute în etapa trecută pe teren propriu în fața celor de la Bazoș.

În cele din urmă, ambele echipe s-au împăcat cu rezultatul și s-au declarat mulțumite de arbitraj, cum mai rar se întâmplă în acest eșalon. Jocul s-a disputat pe terenul din localitatea Sacoșu Turcesc.

Alin Popovici (Berini): „Un meci echilibrat, un joc bun făcut de ambele echipe, un 0-0 viu, cu un plus pentru echipa noastră. Doresc să îmi felicit băieții încă odată pentru determinare și atitudine. Felicit și adversarul nostru de astăzi, care a demonstrat că nu întâmplător este în fruntea clasamentului. Doresc să-l felicit pe arbitrul Mihai Hromei pentru prestația avută pe tot parcursul jocului.”

Valerică Lazăr (Făget): ”Un joc bun reușit de gazde, care ne-au creat probleme mari, dar sunt mulțumit de băieți, care au dat totul pentru victorie. În final ne-am mulțumit și cu acest egal. Astăzi mi-au lipsit 5 titulari, 3 sunt accidentați iar doi nu au putut veni la meci din motive de serviciu. Felicit echipa gazdă pentru organizare și primirea ospitalieră. Pot spune că am avut un arbitraj cum am dori să avem tot campionatul, nu precum cel de duminica trecută.”

La fluierul arbitrului Mihăiță Hromei au jucat următoarele formații:

Berini: Paraschiv – Cărăban, Severin, Tătaru, Saytoș, Petrișor, Ivan Dombrovschii, Săvoiu, Bel, Jorj, Nicola Dobromirescu.

Au mai intrat: Lăpădat, Prodan și Galeriu.

Făget: Goldshmidt – Predescu, Onae, Neagu, Sârbu, Căplescu, Berzava, Baranka, Stănilă, Rădac, Dobozi.

Au mai intrat: Stoica, Lăzarescu. Au lipsit 5 titulari: Țofei, Tomoioagă, Boc, Dicu și Dobrea.

CSC Nițchidorf – AS Tormac 3-3 (1-1).

Pentru localnici au marcat Paul Cucoș, Cosmin  Ișfănescu și antrenorul-jucător Raul Ițu.

Voința Iosifalău – Buziaș II 4-0 (2-0). Traian Ciobanu și Tudor Chiricescu, ambii câte o ”dublă”.

Progresul Vucova – Viitorul Sacoșu Turcesc 0-1 (0-1).

Cu veteranul Cristian Todea în teren pe toată durata jocului, oaspeții au reușit prima victorie în deplasare. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 22 de Alexandru Străinu. Gazdele au rămas în 10 jucători din minutul 15, Constantin fiind eliminat pentru un fault tare.

AS FC Bazoș – AS Margina 3-2 (2-2): Răzvan Nicoloff cu primul lui gol la echipa violetă (min. 9), Cristian Radu (min. 40) și Eugen Pistrițu (min. 75), respectiv Sorin Mureșan (min. 1) și Alexandru Sedan (min. 25).

Flavius Buță a folosit următorii jucători: Staicu – Anițaș, Firuț, Ciobanu, Bungău, Radu, Pistrițu, Nicoloff, Lungu, Tutunaru, Burlacu.

Au mai intrat: Militar, Tomoș, Vamvu, Achimov.

Pe bancă: Filip, Mihai, Barbu.  

AS Boldur – Autoliv Lugoj 3-1 (2-0): Flavius Jurj două goluri și Daniel Pamtoni, respectiv Dorian Eneșca.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: