Campionatul Judeţean Timiş: oaspeții nu se prezintă la două jocuri, un meci întrerupt

Etapă cu probleme în liga a V-a, unele mai grave decât altele, pe de-o parte două întâlniri fiind lipsite de prezența oaspeţilor, care nu au descins la teren, și anume Camaro Fibiş la Parţa şi echipa a doua a lui ASO Deta la Pişchia, iar pe de altă parte o dispută fiind întreruptă în minutul 83, când patru jucători ai gazdelor nou-promovate s-au răfuit cu unii spectatori prezenți la Galaxy Electrometal Timişoara – Progresul Gătaia, 1-3 la momentul respectiv. Succinte detalii din Campionatul Judeţean Timiş, dar și din liga a VI-a de ”Promoţie”.

Altfel, scorul rundei l-a înregistrat liderul Seriei I, CS Comloşu Mare, care a perforat poarta oaspeţilor de la Satchinez cu zece goluri, fără să primească nici unul. În ansamblul rundei s-au marcat 111, gazdele obținând 12 victorii şi înscriind de 80 de ori, pe când oaspeţii au izbutit 5 succese şi patru rezultate de egalitate, cu un număr de 31 de goluri marcate.

A fost rândul etapei a X-a în Campionatul Județean Timiș, sâmbătă disputându-se şase meciuri, iar duminică grosul rundei, alte 16 partide, dat fiind că două nu s-au jucat.

Seria I

Lider rămâne CS Comloşu Mare, cu 28 de puncte, urmat pe locul secund de AS Şoimii Pesac, cu 22 de puncte.

CS Comloşu Mare – AS Chinejana Chinezul Satchinez 10-0 (4-0).

Victorie la zero pentru elevii lui Răzvan Leucă, dintre care Ionuţ Coman a înscris 4 goluri, Alin Stroe două goluri, iar Alexandru Lucaciu, Ilie Andrei, Sergiu Diac şi Alin Uşvat câte unul.

ACS Voinţa Valcani – AS FC Dacia Cărpiniş 4-1 (3-1).

Gazdele au reuşit în sfârşit o victorie, Emanuel Michi, Cristian Trăistaru, Adrian Bar şi Alexandru Ienovan înscriind pentru Voința, respectiv Florin Căldare pentru oaspeți.

AS Şoimii Pesac – AS Steaua Roşie Variaş 6-1 (4-0).

Victorie clară pentru nou-promovata Şoimii, corecţie fără drept de apel pe adresa fostei ocupante a locului secund, cu care a efectuat rocada ierarhică.

Cosmin Florescu a marcat 3 goluri, iar Cristian Lazăr, Cristian Petric şi Ioan Slatină câte unul pentru Șoimii, respectiv Gabriel Voicu în contul învinșilor.

Seria a II-a

CS Progresul Gătaia rămâne lider, cu 30 puncte, urmat pe locul secund de Flacăra Parţa, cu 25 de puncte.

ACS Galaxy Electrometal Timişoara – CS Progresul Gătaia, întrerupt.

La scorul de 1-3, în minutul 83, meciul a fost întrerupt, la iscarea unei bătăi generale în afara terenului de joc. Câţiva jucători, în frunte cu Silviu Bălace, care a dat tonul scandalului, au sărit gardul şi s-au răfuit cu spectatori prezenţi pe margine, părinţi a doi jucători. Vom reveni cu caseta meciului şi amănunte de la acest meci.

AS Petroman – Gloria Uivar 1-1 (0-0): Sişcă (min. 75) respectiv Popa (min. 65). Gazdele au contestat la sfârşitul meciului un jucător în stare de suspendare.

AS Dedy Mid Sânmihaiu Român – Avântul Jamu Mare 7-0 (4-0): Adrian Cuzic (foto) – 4 goluri, Flavius Giroveanu – hat-trick. Meciul s-a jucat pe terenul Textila 

Unirea Cerneteaz – United Bencecu de Sus 6-1 (3-1): Laurenţiu Şein, Ştefan Toc, Daian Jivan, Adrian Jivan şi Alin Balabasciuc.

Seria a III-a

Lider este Avântului Topolovăţu Mare, cu 28 puncte, urmat de AS Timişul Hitiaș, la egalitate de puncte, 21, cu CSO Făget, despărţite la golaveraj.

AS Avântul Topolovăţu Mare – AS Viitorul Ştiuca 7-0 (3-0): Vaska Dziţac (min.7), Flavius Ciorei (min. 12), Mişi Bejera (min. 32), Bogdan Cortuşan (min. 54), Laurenţiu Luca (min. 65), Andrei Tomici (min. 72) şi Răzvan Dragomir (min. 85).

AS Recaş – Olimpia Darova 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Marius Tutunaru în minutul 51, cu capul, din 6 metri, la o centrare a lui Alex Rotariu.

AS Bega Belinţ – AS Tormac 6-0 (5-0): Denis Ştefoni (min. 5, 28, 31), Armando Stoian (min. 29, 66) şi Ioan Şonda (min. 44).

ACS Electrica 1929 Timişoara – AS FC Bazoşu Vechi 2-2 (0-2). 

Oaspeţii au marcat primii în minutele 28 şi 39, prin Ionuţ Aniţaş şi Cosmin Codrean, iar gazdele au recuperat după pauză prin Alexandru Braşoveanu (min. 55) şi Bogdan Sîrb (min. 90+2), reuşind o egalare nesperată.

AS Bacova – Timişul Hitiaş 0-3 (0-1): Daniel Dragotescu (min. 30, 49) şi Mircea Şchiopu (67). Cu această victorie, elevii lui Şchiopu au urcat pe locul secund.

CSO Făget – Viitorul Sacoşu Turcesc 1-1 (1-0). Gazdele au deschis scorul în minutul 6 prin Marius Sârbu iar oaspeţii au egalat în minutul 75, prin Eduard Tiţă.

Iar conform Comisiei de Disciplină AJF Timiș, Raul Bezec (Atletico Liebling) a fost suspendat 4 etape şi penalizat cu 400 de lei, pe două etape şi penalizați cu 400 de lei fiind Florin Regep (Mureşul Cenad) şi Milivoi Totici (Sâmpetru Mare). Iar alţi 2 jucători stau o etapă, și anume Cristian Pîţ (Mureşul Cenad) şi Paul Zubaşcu (Sâmpetru Mare).

*

Liga a VI-a Timiș, campionat de ”Promoţie”

Seria I

CS Voința Biled este și în continuare lider al Seriei I, cu 24 puncte, iar pe locul secund Spartak Gottlob, cu 19 puncte. Liderul a obţinut o victorie în deplasare, la Bulgăruş, cu 1-3, în schimb ocupanta locului secund a învins acasă cu 6-4, pe Checeana Checea.

 Seria a II-a

AS Bârzava Partoş continuă să rămână lider cu 22 de puncte, după ce a învins greu acasă, cu 1-0, pe AS Soca, prin golul marcat de Gabriel Gherman în minutul 88. În minutul 63, arbitrul Gheorgheoiu a eliminat un jucător de la gazde pentru injurii aduse asistentului.  La pauză, oaspeţii contestau un jucător pentru dublă legitimare. Iar observatorul meciului, Nicuşor Tanasoglu, nu s-a prezentat la joc. A fost contactat şi a răspuns prin a sublinia că i-a anunţat vineri la ora 9.12 pe secretarul AJF Timiş, Florian Mierea, şi pe Nicolae Grigorescu că nu poate onora cu prezența întrucât a reziliat PFA cu ANAF dat fiind că nu a mai avut activitate din 12 mai 2019, ca un semn de respectare a legislației în vigoare, în contrast cu încălcarea unor asemenea norme de delegați care nu sunt înregistrați ca PFA dar sunt trimiși la observare. În fine… Pe locul secund, AS Vucova, având 18 puncte.

*

Campionatul Municipal Lugoj

În seria unică a ”Municipalului” lugojean, lider este CS Phoenix Buziaş II, la egalitate de puncte, 21, cu Autoliv Lugoj, despărţite la golaveraj.

Fruntașa din Buziaş a reuşit scorul etapei, acasă, 8-0 cu Micro 1 Lugoj, pe când Autoliv Lugoj s-a impus în deplasare la Găvojdia cu 1-2.

Doar o suspendare s-a dictat în această competiție, delegatului echipei secunde a Avântului Topolovăţu Mare, Florin Roşie, pentru trei etape, cu 100 de lei penalizare. Iar meciul Progresul Racoviţa – CS Phoenix Buziaş II, încheiat pe teren cu scorul de 2-0, a fost omologat cu 0-3, gazdele fiind penalizate cu 6 puncte şi scuturate de 200 de lei.

Toate rezultatele rundei în ligile a cincea și a șasea județeană, pe coloana dreaptă, a clasamentelor.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: