Campionatul Judeţean Timiş: penultima etapă din tur

Mult a fost din sezonul de toamnă al ligii a V-a timișene, tare puțin a mai rămas. Penultima bornă a turului a fost atinsă, mai jos punctând câteva amănunte iar ulterior urmând a reveni cu foto-cronicile a doua întâlniri…

Mai întâi, ca o privire înapoi, dat fiind că au primit cartonaşul roşu în etapa anterioară, cinci jucători au fost suspendaţi câte două etape şi amendați cu 100 de lei, și anume Cristi Orha, de la gruparea din Cărpiniş, Bogdan Radu (Buziaş), George Varga (Unirea  Jimbolia), Denis Andraş şi Dorian Chifisă, ambii de la formația din Hitiaş.

În runda completată astăzi, cei trei lideri au marcat laolaltă 19 goluri şi au încasat numai două, Fortuna Becicherecu Mic reușind un rotund 10-0 cu cei din Bencecu de Sus, Dudeştii Noi 4-2 cu Darova iar Parţa un 5-0 în deplasare la Uivar.

Altfel, meciul dintre Carani și Igriş a fost întrerupt în minutul 40, la scorul de 12-0 pentru gazde, surpriza etapei furnizând-o Vulturii Comloşu Mare, victorioasă cu 1-3 la Plavii Delia Sâmpetru Mare. Recăşenii au câştigat în cel de-al treilea minut de prelungiri al partidei acasă cu Tormac iar cei din Urseni au smuls primul punct în deplasare la Utvin. În plan individual, de exemplu Alin Gârz a înscris 4 goluri pentru echipa sa, Dudeştii Noi.

S-au marcat 108 goluri, dintre care 68 de către gazde, care au izbutit 14 victorii, oaspeţii reuşind 6 succese dar și patru remize, și anume cei din Jimbolia, cu 1-1 la Variaş, Urseni, 0-0 la Utvin, Topolovăţu Mare, 1-1 la Hitiaş, şi Mănăştiur, 3-3 la Ştiuca.

Seria I

Fortuna Becicherecu Mic – AS United Bencecu de Sus 10-0 (4-0)

Liderul acestei serii nu s-a dezmințit nici la ultima apariție acasă, reuşind o nouă victorie la scor, fără a primi nici de această dată vreun gol, având în schimb marcate nu mai puțin de 80, dublul totalului liderului din Seria a II-a, Flacăra Parţa.

Zoran Radu a marcat de 3 ori pentru elevii lui Vasile Luţă, Adrian Negruţ două goluri, Flavius Cioancă tot două, iar Dan Roman, Costel Zurbagiu şi Andrei Terec, câte un gol.

Gazdele au nimerit de două ori barele din stânga şi dreapta a porţii adverse, prin Daniel Dragu în minutul 87, din lovitură… de la 11 metri, respectiv Costel Zurbagiu (min. 89). Vom reveni cu galeria foto şi cronica meciului.

În meciul AS Carani – Mureşul Igriş s-a ajuns la 12-0 în numai 40 minute de joc, după ce oaspeţii începeau partida cu 8 jucători iar pe parcursul întâlnirii doi s-au accidentat iar astfel centralul a întrerupt dezechilibratul duel.

Daniel Dragotescu, de 4 ori, Vasile Palkovacs de 3 ori, Alexandru Bodochi și Lucian Olaru cu câte două reușite și însuși antrenorul-jucător Iulian Șuleap, din lovitură de la 11 metri, au înscris golurile învingătorilor înainte de termen.

Voinţa Şandra – Tricoul 1 Iunie 1-2 (1-1)

Au marcat: Petrică Bodnar (min. 38), respectiv pentru învingători Răzvan Baciu (min. 18) şi Alexandru Lupan (min. 75).

Antrenorul Ioan Neamţu ne-a declarat că ”au fost doi tuşieri foarte tineri şi curajoşi, au fost foarte corecţi, impecabili. Aceştia sunt de viitor, nu mai vorbim de Cătălin Botaş, care a arbitrat şnur. Noi am meritat victoria, băieţii au jucat şnur de această dată, cum a fost şi arbitrajul”.

În schimb delegatul gazdelor, Gelu Oancă, a spus că ”ne-au fost anulate 4 goluri pe motiv de ofsaid, iar sigur două au fost valabile. Este adevărat că cei de la Tricoul au fost mai buni şi au gestionat rezultatul din minutul 75, când au marcat golul victoriei”.

Voinţa Sarafoleana Saravale – Voinţa Valcani 2-1 (2-1)

Au marcat: Alexandru Prelipceanu (min. 27 şi 35) respectiv Ioan Drăgoi (min. 31). Greu a fost pentru băieţii lui Petre Mirciov, care au smuls victoria la mare luptă în dauna trupei lui Aurel Marta, acesta declarându-ne că “bulgaru` Mirciov are în lot numai vulpoi bătrâni şi luptători. Nu aveam nici o şansă în faţa lor, mai ales că am jucat în văgăuna de la Saravale!”

Plavii Delia Sâmpetru Mare – Vulturii Comloşu Mare 1-3 (0-1)

Au marcat: Iovan Stănişin (min. 51) respectiv pentru învingători Daniel Coforea (min. 4), David Josu (min. 59) şi Daniel Triponescu (min. 90). Ioan Petruș, de la gazde, a fost eliminat în minutul 26.

Am putea remarca faptul că trupa lui Ovidiu Ştefănescu a furnizat una din surprizele acestei etape, arbitrul Elisei Balaj ducând la bun sfârşit al doilea joc arbitrat astăzi, după ce primul s-a desfășurat de la ora 11, Fortuna Becicherecu Mic – Bencecu de Sus, iar acesta de la ora 14.

Seria a II-a

Gloria Uivar – Flacăra Parţa 0-5 (0-2)

Liderul a reuşit o victorie confortabilă în deplasare, ba chiar a mai ratat şi o lovitură de la 11 metri în minutul 35, prin Bogdan Andriucă. Cele cinci goluri au fost marcate de Ionuţ Chiş, un autogol în minutul 17, Marius Mladenov (min. 39), Daniel Alexin (min. 50), Valentin Andruşcă (min. 80) şi Gheorghe Sabău (min. 89). Trupa lui Daniel Drăgan păstrează și în continuare distanţa de trei puncte faţă de ocupanta locului secund, Rapid Săcălaz.

Unirea Banloc – Unirea Cerneteaz 1-2 (1-0)

Au marcat: Ionuţ Tifan (min. 21) respectiv pentru învingători Laviniu Stănescu, o ”dublă” în minutele 51 şi 82. Victorie chinuită în deplasarea efectuată de trupa lui Adrian Gabor, care a fost din nou salvat de veteranul Laviniu Stănescu, prin torpilele-i obişniute. Echipa din Banloc este penultima clasată, cu doar 7 puncte.

Olimpia Petroman – CS Millenium Giarmata 2-1 (0-0)

Au marcat: Gabriel Tătaru (min. 63) şi Zoran Munteanu (min. 74), respectiv Cristian Obreja (min. 77).

Seria a III-a

Lider în această serie rămâne trupa lui Valentin Miculescu, cu un avantaj confortabil, de 15 puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Avântul Topolovăţu Mare, deținătoare a 27 de puncte, la egalitate cu AS Bacova și despărţite la golaveraj.

AS Dudeştii Noi – Olimpia Darova 4-2 (3-0)

Alin Gîrz a marcat toate cele patru goluri în minutele 6, 20, 31 şi 51, respectiv Mişi Bejerea (min. 59 – din lovitură de la 11 metri) şi Fănică Turcin (min. 70).

Vom reveni cu fotografii şi cronica de la acest meci.

Viitorul Sacoşu Turcesc – Gloria Moşniţa Nouă 3-2 (2-1)

Au marcat: Darius Petri (min. 38), Paul Guda (min. 42) şi Iulian Brocea (min. 81), respectiv Andrei Şerban (min. 25) şi Iulian David (min. 80).

AS Bacova – Atletic Gavojdia 2-0 (1-0)

Cele două goluri au fost marcate de Valentin  Ani (min. 17 – din lovitură de la 11 metri) şi Raul Prundeanu (min. 61).

Timişul Hitiaş – Avântul Topolovăţu Mare 1-1 (0-0)

Au marcat: Denis Bolojan (min. 90+2), respectiv Flavius Ciorei (min. 61).

AS Recaş – AS Tormac 1-0 (0-0). Mihai Velescu a înscris în chiar ultima fază a jocului unicul gol al meciului, în ultimul minut de prelungiri.

Rezultatele și ierarhiile la zi, pe coloana datelor tehnice. Revenim cu cronicile…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × = 24

 


Alte articole legate de acest subiect: