Campionatul Județean Timiș: rezultate, marcatori. Lideri învinși pe teren propriu. Satchinez surprinde la Cenad

Deznodământul unei noi runde în liga a V-a județeană. Rezultate, marcatori. Toate rezultatele, programul și marcatorii, pe coloana datelor tehnice.

Seria 1

AS Gelu este lider cu 33 de puncte, iar pe locul secund Tricoul 1 Iunie Timișoara cu 22 de puncte. Pe locul 3, cei de la Biled , tot cu 22 de puncte.

Mureșul Cenad – AS Chinejana Chinezul Satchinez 2-3 (1-3).

Localnicii au marcat prin Cosmin Radu (min. 35, 85), iar pentru învingători Alin Oarsă (min. 13), Ionuț Macoveiciuc (min. 15) și Alexandru Unguru (min. 20). Gazdele au nimerit transversala de două ori prin Bogdan Wilhem, iar tot el a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 41.

AS Tricoul 1 Iunie Timișoara – Dacia Cărpiniș 5-2 (2-1).

Marcatori: Ionuț Bledea (min. 20), Daniel Obeșterescu (min. 35), Lucian Gheorghevici (min. 58), Cosmin Ciublea (min. 68), Jameel Waleed (min. 80), respectiv Daniel Gabor (min. 25), Florin Diaconu (min. 55).

AS Gelu – Progresul Iecea Mare 5-1 (4-1).

Liderul nu se dezminte, din nou la pupitru cu Cristian Berbec, autor a 3 goluri, completat de Cosmin Ivănescu și Andrei Păianu. Gabriel Cristea a marcat pentru oaspeți.

*

Seria 2

Schimbare de lider…

A revenit în frunte Juventus Pișchia cu 28 de puncte, la egalitate cu Unirea Banloc, despărțite la golaveraj și urmate de Unirea Cerneteaz, cu 27 de puncte.

CS Timișul Șag 2 – AS Utvin 7-1 (4-0).

Marcatori: Belteki 3 goluri, Banu, Radu, Gîltofeț, Anghel, respectiv Francisc Duloveț.

Unirea Banloc – CSO Deta II 2-5 (2-2): Iugoslav Petrean (min. 32), Adrian Semeniuc (min. 39), respectiv pentru învingători  Sebastian Paraschiv(min. 17, 41, din lovitură de la 11 metri), Petrișor Mesterca (min. 50), Alexandru Crețu (min. 65), Gianin Gherman (min. 87).

Juventus Pișchia – Unirea Cerneteaz 4-1 (1-0): Stelian Argatu (min. 20, 55) și Claudiu Fulga (min. 70, 90), respectiv vizitatorii în minutul 85, din lovitură de la 11 metri.

Electrica Timișoara – Viitorul Bencec 1-0 (1-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 45, din lovitură de la 11 metri, de Sergiu Hursei. După numai câteva etape, antrenorul Marcel Romanescu a revenit pe banca tehnică a timișorenilor, cu un succes în fața unei echipe care nu a mai pierdut de 7 runde.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii 2 – AS Petroman 3-1 (2-1): Adrian Dobra 2 goluri și Adrian Stretcu, respectiv Sabin Nae.

*

Seria 3

Lider, CSC Belinț cu 30 de puncte, urmat de AS Recaș, CSC Făget, AS FC Bazoș, la egalitate de puncte despărțite la golaveraj.

CSC Belinț – AS FC Bazoș 0-1 (0-1).

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 25, după un corner executat de Eugen Pistrițu și finalizat cu o lovitură de cap din apropiere de Bogdan Radu.

Învingătorii au folosit următorii jucători: Barbu – Anițaș, Firuț, Radu Bogdan, Bungău, Pistrițu, Militar, Radu Cristian, Nicoloff, Achimov, Tutunaru.

A mai intrat Denis Vînătu, revenit cu succes după o accidentare din prima etapă.

Pe bancă: Staicu, Ciobanu, Filip, Burlacu, Lungu.

Flavius Buță (manager Bazoș): ”Doresc să  remarc atitudinea tuturor băieților prezenți astăzi, care mereu au crezut în victorie, chiar și în inferioritate numerică, reușind să jucăm fără greșeală. Salutăm revenirea pe teren a colegului nostru Denis Vînătu, după accidentarea suferită în prima etapă a campionatului, și bine ai revenit! Mergem înainte.”

AS Recaș – CS Nițchidorf 6-0 (4-0): Alexandru Banu 4 goluri, Alex Rotariu și Marius Aldea.

CSC Făget – Voința Iosifalău 6-0 (3-0).

Cu golgeterul echipei, Mihai Rădac, autor a 4 goluri, completat de Raul Dobozi și Adrian Stănilă, făgețenii s-au apropiat la un punct de lider.

Viitorul Sacoșu Turcesc – Meget Remetea Mare 2-1 (0-0).

Marcatori: Cristian Todea (min. 62, din lovitură de la 11 metri) și Denis Țurcaș (min. 67), respectiv Alex Stoia (min. 60).

AS Bacova – Progresul Vucova 7-1 (1-1).

Pentru învingători au marcat: Armin Șultz 2 goluri, Eugen Coca 2 goluri, Abel Șultz 2 goluri și Daniel Sârbu.

AS Margina – AS Berini 1-0 (1-0).

Unicul gol al meciului a fost înscris cu cinci minute înainte de pauză de Emanuel Marca.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + opt =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: