Campionatul Județean Timiș: rezultate, marcatori. Fortuna ia primul gol, la al 19-lea hop, de la Postolache, AS Carani. CSC Dudeșii Noi nu mai are punctaj maxim, 1-1 la Buziaș

A trebuit să vină cea de-a 19-a rundă din actualul parcurs al ligii a cincea timișene, a patra a returului din 2018, de fapt o reprogramare în intermediara de ieri și astăzi din cea de-a doua etapă a sezonului de primăvară, pentru ca liderul cu punctaj maxim al Seriei I să scoată pentru întâia oară balonul din propria poartă în actuala ediție a Campionatului Județean Timiș. Triumfurile la zero ale Fortunei Becicherecu Mic, cel mai adesea la scor, nu mai constituiau vreo noutate ci doar o normalitate, o știre fiind conferită astăzi de premiera înscrierii unui gol în poarta ermeticei fruntașe…

Dintre care doar Flacăra Parţa a reuşit o victorie la două goluri diferenţă, în deplasare la Petroman, pe când Fortuna Becicherecu Mic s-a mulțumit cu primul succes doar la limită, repurtat după încasarea primului gol în Seria I în ediția 2017-2018, de fapt și primul al partidei, din partea ocupantei locului secund, AS Carani.

Iar liderul Seriei a III-a, CSC Dudeştii Noi, nu mai deține de-acum punctajul maxim, aflându-se la primul rezultat de egalitate după triumfuri la rând, 1-1 la AS Buziaş, revelaţia acestui retur.

S-au marcat ieri și astăzi 100 de goluri, dintre care 66 de către gazde, autoare ale unui număr record de victorii, nu mai puțin de 17, în vreme ce vizitatorii au înscris 34, câștigând de 4 ori şi contabilizând două egalităţi.

La Făget, unde s-a disputat meciul Mănăştiur – AS Coşteiu, jocul a fost întrerupt în minutul 41, la scorul de 3-0 pentru gazde, când arbitrii au fost bătuţi de jucători ai vizitatorilor.

Iar scorul rundei a fost semnat de trupa lui Flavius Sitaru, Unirea II Sânnicolau Mare, 7-1, una dintre surprize fiind victoria celor de la Olimpia Darova la Bacova, pe când alta, draw-ul scos de Răuţi cu Jebel.

Rezultatele complete din etapa a XVII-a în ”Județ” și clasamentele actualizate, pe coloana datelor tehnice. Câteva spicuiri din jocuri, mai jos…

Seria I

Fortuna Becicherecu Mic – AS Carani 2-1 (1-1). Au marcat: Ifeanyi Anagor (min. 35), Dragan Paulevici (min. 60), respectiv Marius Postolache (min. 21).

Voinţa Şandra – CS Comloşu Mare 1-3 (0-0) Au marcat: Ovidiu Oancă (min. 75 – din lovitură de la 11m) respectiv Daniel Sturz (min. 55), Daniel Coforea (min. 78) şi Alexandru Fîşie (min. 88).

Unirea Sânnicolau Mare II – United Bencecu de Sus 7-1 (1-0). Au marcat: Raul Ciui – 2, Emanuel Posteucă – 2, Claudiu Grigoraş, Irinel Popa şi Cătălin Pîţ, respectiv Nicu Făţan.

Steaua Roşie Variaş – Voinţa Valcani 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Adrian Moza (min. 76).

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Mureşul Cenad 3-1 (2-0). Au marcat: Flavius Lăpădat (min. 20), Lucian Gheorghevici (min. 38) şi  Jamel Waleed (min. 60), respectiv Gabriel Harkai (min. 76). Este a treia victorie consecutivă pentru trupa lui Ioan Neamţu dar şi primul gol pe pământ românesc pentru jucătorul din Kuweit, Jamel Waleed.

Seria a II-a

Olimpia Petroman – Flacăra Parţa 1-3 (1-1). Au marcat: Marius Tutunaru respectiv Bogdan Andriucă, Gheorghe Sabău şi Daniel Nicolaescu. Duminică de la ora 17 se vor întâlni ocupantele locurilor 1 şi doi, liderul din Parţa cu Rapid Săcălaz.

Olimpia Răuţi – FC Jebel 2-2 (1-2). Au marcat: Dan Dezrobitu (min. 25, din 11m), Ioan Enşel (min. 73), respectiv Constantin Coţofan (min. 28) şi Radu Jude (min. 44, din 11m).

Seria a III-a

AS Buziaş – AS Dudeştii Noi 1-1 (1-0). Au marcat: Caius Marta (min. 40), respectiv Alexandru Almăşan (min. 75). În minutul 60, Marta a ratat o lovitură de la 11 metri, iar în minutul 90 gazdelor li s-a refuzat un 11 penalty când același Caius Marta a fost faultat în careu dar arbitrul i-a acordat cartonaşul roșu pentru simulare jucătorului de la Buziaş.

AS Bacova – Olimpia Darova 3-4 (1-2). Au marcat: Valentin Ani – 2 (ambele din lovituri de la 11 metri) şi Bogdan Corduneanu, respectiv pentru învingători Mişi Bejerea – 2 (unul din lovitură de la 11 metri), Abel Buciuta şi Alexandru Voicu.

În fine, ultimul joc din Seria a III-a, Foresta Mănăştiur – AS Coşteiu, disputat pe terenul din Făget, a fost întrerupt în minutul 41 la scorul de 3-0 prin golurile reuşite de Adrian Radu (min. 19, 25) şi Casian Milă (min. 35), la o decizie controversată a arbitrilor Cosmin Paşca şi Ioan Olariu, cu care oaspeţii nu au fost de acord şi au părăsit terenul, ca apoi să revină pe gazon şi să-i… fugărească pe cei doi împărțitori ai dreptății, după ce aceștia îi eliminau de la vizitatori pe portarul Sebastian Neidoni şi pe Robert Careta, care și-au instigat coechipierii la violenţă.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: