Campionatul Judeţean Timiş, rezultate: primele 9 jocuri din retur…

Campionatul Judeţean Timiş, liga a cincea, a demarat astăzi cu 9 dintre jocurile primei runde a returului, ale cărei rezultate le regăsiţi pe coloana dreaptă a secţiunii Fotbal. Restul meciurilor se dispută mîine, mai puţin partidele Solventul Timişoara – Progresul Gătaia şi Unirea Leucuseşti – Ictar-Budinţ, amînate. Dar iată mai multe detalii de la CS Unirea Giroc – CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic II 3-0 (1-0)…

Dacă unele jocuri din liga a IV-a au fost amânate, iată că la „Judeţ” a fost posibil să se joace, deoarece organizatorii şi-au făcut datoria şi terenul era practicabil la ora de start.

Prima etapă a returului a coincis cu o victorie la un scor de forfait pentru elevii pregătiți de antrenorul-jucător Orlando Trandu, care s-au impus mai greu decât arată scorul. Într-o primă repriză dominată de localnici, aceştia au reușit marcarea unui singur gol, în minutul 17, în urma unei lovituri libere de la 18 metri lateral dreapta: centrare ca la carte a lui Trandu, înalt în careu, şi cu capul, din 8 metri, Alexandru Duţu a trimis mingea sub transversală.

Până la pauză am mai consemnat mingea în transversală trimisă de la 16 metri de Graţian Ioviţă în minutul 39.

În mitanul secund, dominarea gazdelor s-a concretizat prin înscrierea a încă două goluri, prin Ioviță (min. 66) și Moricz (min. 73). Cele două echipe au mai trimis mingea în transversală prin Râmneanțu (min. 76), din foarfecă de la 14 metri, respectiv Bogdan Şulea (min. 90), cu un șut din afara careului.

De menționat că echipa oaspete este singura din cele trei eșaloane ale fotbalului judeţean din Timiș care nu are antrenor, întrucât au jucători care ştiu ce au de făcut, ne-a precizat organizatorul de competiţii, Elti Neagoe.

Unirea: Gabriel Sziklay – Alin Cocora, Orlando Trandu, Emanuel Gherghel, Manuel Aga, Ciprian Dumitru (min. 70, Ciprian Maftei), Alexandru Pascu (min. 50, Petru Râmneanțu), Constantin Cătău, Grațian Ioviță (min. 67, Alin Ardelean), Alexandru Duțu, Alexandru Moricz (min. 80, Raul Sere).

Antrenor: Orlando Trandu.

Pe bancă: Robin Bizău și Codruț Vasescu.

Becicherecu Mic: Stelian Bănică – Beniamin Turbureanu, Arthur Jula, Ladislau Greck, Ioan Pal, Valentin Tereck, Adrian Gherasim (min. 46, Zoran Radu), Marcel Iancău (min. 46, Dănuț Stan), Dan Pavel (min. 75, Ștefan Zsifcov), Florin Lazăr, Bpgdan Șulea.

Antrenor: -; Pe bancă: Raimond Rusu.

Arbitri: Raul Ciev – Radosav Călin și Samsudean Patricia. Observatori: Cornel Avram și Dejeu Traian.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Campionatul Judeţean Timiş, rezultate: primele 9 jocuri din retur…

  1. grațan spune:

    forța unirea promovăm cu OLI bravo SPOTTTIM sunteți tari nu tot cu poli și ripensia mai și cu alte echipe încă odată bravo forța unirea forța OLI

  2. florin valcani spune:

    domnul canea vemiți și la valcani să scrieți și de noi bravo în privința rezultatelor pe care le putem afla duminică seara de la dumneavoastră de pe saitsunteți cei mai tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: