Campionatul Judeţean Timiş: rezultatele şi marcatorii etapei a XX-a. Și Diniaș aruncă prosopul

O rundă completă s-a derulat în Sâmbăta Mare, dar înainte de toate să semnalăm tristul anunț al încă unui abandon. După cum se cunoaşte, în etapa anterioară, echipa din Diniaş nu s-a prezentat acasă, având lacătul pus la poarta stadionului, iar echipa lui Răzvan Leucă, Millenium II Giarmata, a fost nevoită să se întoarcă din drum după o oră de aşteptare la intrarea arenei. Cei de la Diniaş au anunţat că s-au retras, iar toate rezultatele până la sfârşitul campionatului se vor omologa cu 3-0 pentru oponenţi.

Tot în această după-amiază, de la ora 17, s-a disputat și Seria a III-a din Campionatul Județean ”Promoție”, liga a VI-a, dar numai Seria a III-a, înregistrându-se victorii pe linie pentru gazde, cu excepția partidei Ionel – AS Peciu Nou II, scor 1-1. Iar Deta II s-a impus cu 3-0 la ”masa verde”, întrucât Petroman s-a retras.

Revenind la liga a V-a, subiect al rândurilor de mai jos, a fost o etapă liniştită, cu mici excepţii: 3 eliminaţi la Sâmpetru Mare, pentru oaspeţi, şi 2 la Cărpiniş, dar și două jocuri omologate la masa verde. Trupa lugojeană Vulturi II a reuşit din nou scorul rundei, 8-0 acasă, depășind borna celor 100 de goluri marcate. Iar ”mânjii” lui Răzvan Leucă, de la Millenium II Giarmata, au reuşit scorul etapei, 9-0, acasă cu Utvin.

Liderii celor trei serii au obţinut victorii clare, pe când ocupantele locurilor secunde aşteaptă un pas greşit, ceea ce nu s-a întâmplat însă în această etapă. Gazdele au reuşit 15 victorii, marcând 78 de goluri, iar oaspeţii au plecat acasă cu 5 victorii şi un egal.

Dumitru Inoveanu: 3 goluri pentru Lorena Giarmata Vii

Dumitru Inoveanu: 3 goluri pentru Lorena Giarmata Vii

 

Meget Remetea Mare – Lorena Giarmata Vii 0-5 (0-3). Victorie clară obţinută de liderul Seriei a III-a, în deplasarea efectuată la Timişoara, în cartierul Plopi, în dauna celor de la Meget, unde îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu. Seria celor 5 goluri a fost deschisă de ”dubla” lui Deian Pecarov în minutele 4 şi 29, urmată de ”tripla” reuşită de  Dumitru Inoveanu în minutele 35, 49, 89, care cu aceste izbânzi și-a serbat ziua de naştere, împlinind 27 de primăveri.

Flacăra Parţa – ACS Poli II 0-2 (0-1). O victorie muncită pentru timişoreni, în deplasare, succes ce îi menține în continuare la un singur punct faţă de liderul seriei, Voinţa Biled. Au punctat: Sebastian Velcotă (43) şi Deian Sorescu (75, din 11 metri).

Autoliv Lugoj – Avântul Topolovăţu Mare 4-0 (2-0). Vioara întâi în acest meci de a fost Cosmin Ripan, care a reuşit o dublă în minutele 57 şi 69, după ce gazdele au condus la pauză prin reuşitele lui Emanuel Stănilă (minutul 15) şi Alexandru Turtă (35). Alin Mic, de la oaspeţi, a fost eliminat cu cinci minute înainte de final, pentru două cartonașe galbene.

Solventul Timişoara – Unirea Ghilad 1-1 (0-1). Prima surpriză ar fi că timişorenii şi-au mutat reşedinţa, de la Dragşina, unde au activat după ce au fost daţi afară de pe arena Voinţa, la Moşniţa Nouă, ce nu le-a fost de bun augur, încheind la egalitate cu advesarii lor de astăzi. Următoarea a fost întârzierea arbitrului asistent Aron Ţermure, care a ajuns la teren în minutul 21, cînd jocul era început, iar locul său a fost asigurat de observatorul de joc Ionel Bolog, care s-a achitat cu brio de sarcinile avute, ba chiar a anulat un gol gazdelor, la scorul de 1-1. Pentru Solventul a egalat Cristi Bulai (min. 60), după ce deschidea scorul Marcu Meszaroş (7).

Steaua Roşie Variaş – Spartak Gottlob 4-0 (2-0). Liderul Seriei I nu le-a dat nici o speranţă celor de la Spartak, administrându-le nu mai puţin de 4 boabe. Plus multe alte ocazii clare de gol ratate de Alin Gârz, care a scăpat de 5 ori singur cu portarul advers, pe lângă faptul că a marcat trei ori, în minutele 30, 70 și 85. Cel care a deschis scorul a fost Andrei Moscalu (19).

Unirea Cerneteaz – Atletico Liebling 7-1 (2-1). Gazdele pregătite de Gabor Adrian au reuşit să-şi consolideze după pauză o victorie clară, prin Alin Balabasciuc, cu trei reuşite (17, 41, 90), urmat de Adrian Jivan, cu o ”dublă” (48, 67), Răzvan David (24) şi Adrian Ganea (64).

Vulturii II 2009 Lugoj – Timişul Urseni 8-0 (4-0). Cu această victorie la scor, trupa lui Cosmin Petruescu a depăşit borna celor 100 de goluri marcate în cele 20 de jocuri disputate, având o medie de 5 pe meci, prin care se menţine pe locul secund în Seria a III-a, la două puncte de primul loc, ocupat de Lorena Giarmata Vii. Au marcat: Eduard Olariu – 3, Petrică Stoichescu – 2, Alexandru Ivaşcu, Mădălin Semenea şi Cosmin Loga. Laurenţiu Brânzan, de la oaspeţi, a fost eliminat cu trei minute înainte de final.

Tricoul 1 iunie Timişoara – Mureşul Cenad 3-1 (2-1). Cum era de așteptat, trupa lui Ioan Neamţu a reuşit o nouă victorie acasă, în dauna celor de la Mureşul, pregătiţi de Iosif Harkai. Cosmin Ciublea a reuşit o ”dublă” (30 şi 38), mai înscriind şi Pavel Enăchescu (66) respectiv Dumitru Ţermure (43).

FC AS Orășenesc Deta – Inter Foeni 4-2 (1-1). Cele șaae goluri au fost reuşite de Marius Cârnu – 2, Ilie Mihalache, Marin Scutelnicu (autogol), respectiv, pentru învinşi, Lucian Naie şi Ciprian Bota. Caius Rus (de la oaspeţi) a fost eliminat în minutul 77.

Rapid Săcălaz – Sânmihaiu Român 9-2 (4-2). Jucătorul meciului, Arinel Trif, cu 6 goluri marcate. Au mai înscris: Cristian Păstrăvanu, Ioan Danciu şi Lucian Marc, iar pentru învinşi: Bogdan Adam şi Raul Arămia.

AS Boldur – Padeşul Nădrag 4-0 (2-0). Patru goluri pentru gazde, prin ”dubla” lui Răzvan Trandafir, Lucian Foale şi Liridon Gaşpar.

Unirea Grabaţ – AS Seceani 0-4 (0-2). Oaspeţii au reuşit o nouă victorie la scor în deplasare, prin golurile marcate de: Marius Pop – 2, Vasile Palkovacs și Dan Roman.

Millenium II Giarmata

Millenium II Giarmata

 

 

Avântul Periam – Vulturii Comloşu Mare 5-0 (0-0).

Echipa din Periam se ţine scai și în continuare de liderul din Variaş. Egalitate de puncte, despărţite de golaveraj. Din nou, antrenorul-jucător Emeric Vascko a reuşit o ”dublă”. Au mai marcat: Iulian Filip (din 11 metri), Cătălin Filip şi Dan Bode.

Millenium Giarmata II – AS Utvin 9-0 (4-0). Primul succes categoric reuşit de junii lui Răzvan Leucă, care au făcut cel mai bun meci pe teren propriu. Tânărul junior de 16 ani Sebastian Stoica a reuşit prima ”triplă” din carieră. David Josu, la 14 ani, a izbutit două goluri, mai înscriind și Deian Jivan, Andrei Dobra şi Andrei Moisuc.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: