Campionatul Judeţean Timiș: sâmbătă și duminică, start în retur

Luni dimineață se va produce echinocțiul de primăvară însă nici Campionatul Judeţean Timiș n-a lăsat iarna fără a disputa măcar o etapă în anotimpul hibernal, sâmbătă şi duminică dându-se startul returului şi în cele trei serii ale ligii a V-a.

În Seria I, liderul Unirea Tomnatic va începe partea a doua a campionatului cu un nou antrenor la cârmă, Matefi Istvan, ajutat de Bogdan Piloiu, după ce fostul antrenor, Toma Stoianov, a părăsit echipa din motive personale. În schimb fruntașa va aborda returul cu acelaşi lot de jucători.

Ultimul joc de verificare a fost disputat pe teren propriu, în compania celor de la Parţa, şi s-a încheiat la egalitate, 3-3. La debutul returului, Unirea se va deplasa la Unirea II Sânnicolau Mare, ocupantă a locului 12, în dauna căreia, în tur, trupa din Tomnatic a reuşit o victorie cu 7-0.

Pe locul secund este Mureşul Cenad, la o distanţă de 11 puncte, cea mai mare, comparativ cu celelalte două principale pretendente. Şi cei de la Mureşul au un nou antrenor, în persoana lui Gabriel Harkai, nimeni altul decât fiul fostului antrenor, Iosif Harkai.

Golul de trei puncte pentru Parta-Deta 1-0

Golul de trei puncte pentru Parta-Deta 1-0

 

Cel mai strâns duel este în Seria a II-a, în care lider este Flacăra Parţa, la numai un punct de ASO Deta, ambele formaţii trecând cu brio zilele trecute în turul al III-lea din faza judeţeană a Cupei României. Liderul a întrecut pe ACS Dumbrăviţa cu 5-1, iar Deta a învins pe Progresul Gătaia cu 4-2.

În prima etapă a returului, Parţa va întâlni pe teren propriu ocupanta locului 10, Atletico Liebling, în tur Flacăra câştigând cu 7-1. În schimb ASO Deta se va deplasa la Cerneteaz. Antrenorul liderului a rămas acelaşi, Daniel Drăgan, care are în componenţă aproape acelaşi lot de jucători cu care a încheiat turul campionatului, cu o excepție, Vasile Diac, plecat la cei din Șag. Însă în această serie echipa Gloria Remetea Mare s-a retras din campionat…

Seria a III-a îl are ca lider pe FC Bazoş, la o distanţă de numai trei puncte faţă de ocupanta locului secund, Autoliv Lugoj. Chiar dacă au plecat doi jucători, Emil Sîrbu şi Marian Pizmic, în schimb au sosit şapte componenți, fruntașa având cel mai numeros lot, de 24 de jucători. I s-au alăturat Claudiu Pane, Răzvan Untaru, George Gruia, Eugen Gîngu, Cosmin Florescu, Alin Paraschiv şi Rudy Lutsch, iar în debutul returului va da piept cu Atletic Găvojdia. Pe teren propriu, în tur, a fost 5-2 pentru lider. În schimb ocupanta locului secund, Autoliv Lugoj, se va deplasa la Tormac, unde va avea un meci greu…

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: