Campionatul Județean Timiș, seria a II-a: rezultatele restanțelor

Campionatul Județean Timiș a programat în această seară două restanțe, ambele în Seria a II-a, încheiate cu triumfuri ale oaspetelor. Ierarhia actualizată, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal…

Unirea Ghilad – AS Murani a fost 0-3, într-un joc restant din etapa a 17-a, iar același scor se consemna deja la pauza disputei de pe terenul sintetic al complexului Dan Păltinișanu, Unirea Cerneteaz – FC Jebel, amînat de pe 6 aprilie, din etapa a 19-a a Seriei a II-a în liga a cincea, al cărei rezultat final a fost 0-4.

Unirea Cerneteaz – FC Jebel 0-4 (0-3)

Restanța din cadrul etapei a XIX-a dintre Unirea Cerneteaz și FC Jebel s-a disputat pe arena sintetică de lângă stadionul ”Dan Păltinișanu”. Oaspeții au reușit o victorie la scor în dauna celor de la Unirea, Vinca marcînd în minutele 1 și 26, Covătaru în minutul 18, iar în partea secundă elevii pregătiți de Cristi Olaru izbutind să mai înscrie un gol, în minutul 73, prin veteranul echipei, Daniel Brândaș, care a revenit după o pauză de un an.

Singura ocazie a gazdelor am consemnat-o în minutul 11, autor Balog, care a trimis mingea în transversală.

Adrian Gabor, de la Unirea, a spus: ”De când am început returul nu ne putem aduna toți, băieții sunt la lucru. Azi mi-au lipsit Rusu, Tiuc, frații Jivan – Adrian și Daian, Stavarat, Kovacs, Mingea și Barbu. Totuși ne-am prezentat cu improvizații, dar sperăm să batem duminică, când jucăm tot pe acest teren, cu Pădureni, de la ora 17:30”.

Olaru Cristi, de la FC Jebel, a salutat succesul echipei sale: ”A fost un meci dominat de noi, mă bucur că am reușit o victorie clară și totodată sunt bucuros că a revenit pe teren cu gol veteranul echipei, Brândaș”.

Au jucat formațiile

Cerneteaz: Mărtinaș, Stănescu, Marincu, Mita, Mandache, Gabor, Obreja, Sinauschi (min. 46, Zvâncă), Pleșescu, David, Balogh (min. 47, Briciu).

Antrenor: Adrian Gabor. Pe bancă: Calotescu;

FC Jebel – Jarcalete, M. Lazăr, Seculin, Beletescu, Ștefănescu, Covătaru, Chiu (min. 55, Avram), Suciu, Semeniuc, Vinca, Peca (min. 69, Brândaș).

Antrenor: Olaru Cristi. Pe bancă: Fl. Lazăr, Cârnu și Popa.

Arbitri: Raul Drăgoi – Alexandru Filip și Paia Pecarov. Observatori: Laurențiu Grădinaru și Ionel Bolog.

+ Într-o altă restanță din cadrul etapei a XVII-a, Unirea Ghilad a fost întrecută pe propriul teren de AS Murani cu 3-0, prin golurile marcate de Borborea și Costescu, de doua ori.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: