Campionatul Judeţean Timiș, Seria a III-a. FOTO: AS Recaş – Autoliv Lugoj 3-1 (1-0). Primele două, Raul Lazea cu capul, la cornere

Din etapa a XX-a, în care a fost întrecută în deplasare cu 4-3 la Sacoşu Turcesc, și până la finalul campionatului, timp de 10 runde, trupa lui Sorin Micşa nu a mai cunoscut înfrângerea, reuşind 8 victorii și două rezultate de egalitate, ultimul triumf fiind repurtat astăzi la căderea cortinei peste această ligă a V-a, succes pe propriul teren în faţa celor de la Autoliv Lugoj.

Iar AS Recaș a încheiat astfel a cincea în ierarhia Seriei a III-a din Campionatul Județean Timiș, lăsând o ultimă bună impresie propriilor simpatizanți grație unei victorii în dauna lugojenilor, care doar în cazul unui triumf în deplasarea de la ora 11 din etapa cu numărul 30 și ultima i-ar fi egalat la puncte pe cei din orășelul vinului.

Oaspeţii de pe Timiș s-au prezentat însă la Recaș numai cu 11 jucători, fără rezerve şi fără antrenorul-jucător Florin Grozoni, absent motivat dat fiind problemele de serviciu, așa încât gazdele nu au avut mari emoţii în ceea ce privește cele trei puncte puse în joc, distanțându-le la șase în clasamentul final față de învinșii lor.

Iar scorul putea fi chiar şi mai mare, dar intervenţiile portarului Nagy precum și ratările amfitrionilor, unele chiar incredibile, de exemplu și de unul singur în 4 situaţii clare pentru Mihai Velescu, l-au menținut la două diferență.

Gazdele au deschis scorul în minutul 23, în urma unei centrări din corner, executat de Răzvan Pavel şi finalizat cu capul din apropiere de numărul 4, Raul Lazea: 1-0 la mijlocul reprizei I dar și scor la pauză.

În mitanul secund, tot din lovitură de la colţul terenului, de această dată executată de Flavius Cristescu, Raul Lazea a punctat tot cu capul, un gol tras la indigo: 2-0 pentru echipa sa. Dar întotdeauna când te joci cu ocaziile adversarul nu te iartă iar aşa s-a întâmplat și la matineul de astăzi, vizitatorii reducând din diferenţă prin Andi Jupan în minutul 75, la o învălmăşeală în careu.

Și totuși, ratangiul meciului, Mihai Velescu, a mai și marcat în cele din urmă, readucând liniştea în tabăra gazdelor, 3-1 cu cinci minute înainte de final. În cealaltă tabără, golgeterul lugojenilor, Cristian Sîrbu, a rămas în schimb cu 26 de goluri marcate în această ediţie de campionat.

De spus și că meciul nu a pus probleme brigăzii de arbitri, întrucât ambele echipe şi-au văzut de joc, așa cum am dori să constatăm la toate partidele din acest eşalon. Care ia sfârșit în această seară, prin ultimele întâlniri ale rundei finale, de la ora 18…

Înainte de a reveni cu detalii de ordin general pe marginea confruntărilor din etapa a 30-a în ”Județ” dar și într-o serie de ”Promoție”, iată fotografiile partidei de la Recaș și componența formațiilor…

*

Campionatul Judeţean Timiș, Seria a III-a. FOTO: AS Recaş – Autoliv Lugoj 3-1 (1-0)

AS Recaş: Daniel Mona – Virgil Sălăjan (min. 88, Andrei Boc), Flavius Stan, Raul Lazea (min. 85, Iustian Grosu), Alexandru Banu, Alexandru Rotariu, Flavius Cristescu, Răzvan Pavel, Alexandru Mărgărita, Mihai Velescu, Flavius Lazea (min. 75, Boby Grecica).

Antrenor Sorin Micşa.

Pe bancă: Ovidiu Moruz, Claudiu Demian, Alexandru Zoiţa, Bogdan Miron.

Autoliv Lugoj: Alexandru Nagy – Gheorghe Ilcău, Bogdan Rad, Ciprian Mihăescu, Andi Jupan, Rareş Guţiu, Răzvan Ciofu, Cristian Căplescu, Andi Haţegan, Cristian Sîrbu.

Au arbitrat: Cristian Biriş – Călin Cimponeriu şi Alexandru Manea. Observator de arbitri Sorin Chiorpec, iar delegat de joc Dorin Micşa.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = douazeci patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: