Campionatul Județean Timiș, start în retur: ACS Unirea Banloc, victorie acasă și salt de 3 locuri

Cu peste două săptămâni în devans față de începerea sezonului de primăvară al ligii a V-a timișene duminică 15 martie, astăzi de la ora 16 s-a ridicat cortina returului în ”Județ” pe terenul comunal din Banloc, unde gazda ACS Unirea a marcat în prima jumătate a fiecărei reprize împotriva vizitatorilor timișoreni și a săltat trei locuri dintr-un foc, pe treapta a opta.

Etapa a XVI-a în Seria a II-a din Campionatul Județean Timiș, primă rundă a returului, a fost inaugurată astăzi după-amiază la Banloc, ocupanta locului 11 după sezonul de toamnă dispunând de a treia clasată, trei puncte prin care a sărit momentan în clasament peste cei din Deta, Liebling și Bencecu de Sus. S-a încheiat ACS Unirea Banloc – ACS Electrometal 2-0 (1-0), Olivian Toţa deschizând scorul în minutul 7, ca apoi, în mitanul secund, Alexandru Botorea să stabilească scorul final în minutul 60.

Alte două meciuri oficiale se vor juca mâine, sâmbătă, și anume semifinalele fazei județene Timiș a Cupei României.

Altfel, partida amicală programată astăzi între cei din Pecica și oaspeții din Lugoj nu s-a mai jucat, gazdele luând în considerare ninsoarea căzută dimineaţa la Arad şi anunţându-i pe cei de pe Timiș să nu mai efectueze deplasarea.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: