Campionatul Județean Timiș: ultima etapă a turului

Punct final al întrecerii de toamnă și în Campionatul Judeţean Timiş, odată cu ultima etapă a turului.

Cortina a căzut în condițiile în care caravana ligii a V-a a pierdut două grupări pe traseu, în Seria I pe Steaua Roşie Variaş iar în Seria a III-a pe Voința Gruni, care au aruncat prosopul din motive menţionate la vremea respectivă iar toate rezultatele obţinute cu aceste echipe au fost anulate.

În runda a XV-a, din acest weekend, AS Seceani a fost ţinută în şah pe propriul teren, 2-2 de Unirea Jimbolia, meci de la care revenim cu un foto-reportaj, iar ASO Deta a pierdut cu 5-0 la Ghilad, cedând fotoliul de lider tocmai la liman, în favoarea celor de la Banloc (foto – pagina I). CSM II Lugoj a stat în această etapă dar tot păstrează o distanţă confortabilă de 8 puncte față de ocupanta locului secund în Seria a III-a. Ca o remarcă în plus, multe cartonaşe roşii în această etapă finală a turului, în care gazdele au reuşit 15 victorii, marcând 68 de goluri, iar vizitatorii au plecat acasă cu 4 triumfuri şi două rezultate de egalitate, respectiv 34 de goluri înscrise.

Înaintea acestei runde a mai avut de furcă și Comisia de Disciplină a AJF Timiș, jocul Avântul Topolovăţu Mare – Real Dragşina, întrerupt în minutul 30 în etapa anterioară, fiind omologat cu 0-3, pentru vizitatori, iar jucătorul Zlatco Chitarici fiind suspendat două etape şi amendat cu 100 de lei. Meciul Mureşul Igriş – AS Seceani, încheiat la egalitate 0-0, s-a omologat cu rezultatul de pe teren, contestaţia echipei oaspete fiind respinsă ca nefondată.

Seria I

Liderul seriei, AS Seceani, a întâlnit ocupanta locului secund, Unirea Jimbolia, care a lăsat o bună impresie şi mult nu a lipsit să plece acasă cu toate cele trei puncte, fiind egalată în minutul 90: 2-2.

AS Seceani

AS Seceani

 

 

 

Antrenorul liderului, Ioan Damşa, a folosit următorul lot de  jucători pe parcursul acestui tur de campionat: Marius  Nistor, Ionuţ Măzăreanu, Ioan Mărănescu, Ioan Olărescu, Marius Pop, Mircea Colf, Laurenţiu Berar, Tiberiu Popovici, Adrian Roman, Cătălin Crişan, Vasile Cioancă, Flavius  Lăpădat, Nicolae Irimia, Viorel Ursu, Flavius Muntean, Lucian Ivănescu, Alexandru Topor, Florin Valea și Petru Călugăru.

Golgheterul echipei este Cătălin Crişan, cu 10 reușite. Vom reveni așadar cu detalii şi o galerie foto de la remiza 2-2.

Plavii Delia Sâmpetru Mare – Voinţa Valcani 1-3 (1-2). Nici în ultima etapă gazdele nu au reuşit să agonisească prima victorie în acest tur de campionat, fiind întrecute de cei de la Voinţa cu 3-1. Golurile pentru trupa lui Daniel Vasilcin au fost marcate de Adelin Oboroceanu, de două ori, şi Dragoş Buicu. Întreaga echipă a dedicat victoria preşedintelui de club Aurel Marta, care a împlinit frumoasa vârstă de 74 de primăveri: ”La Mulți Ani!”

Seria a II-a

Cu un eșec la scor a fost detronat din frunte liderul ASO Deta, care a cedat surprinzător în deplasarea efectuată la Ghilad. Unirea Banloc a învins tot la scor tânăra echipă Ripensia II Timişoara, cu 8-0, și a profitat de înfrângerea detenilor, suind pe locul I.

Unirea Banloc

Unirea Banloc

 

 

 

Golurile Unirii au fost marcate de Florin Natanticu, care a reuşit un hat-trick, Patrik Marta – din 11 metri, Constantin Găină, Olivian Toţa, Lazăr Circa și Alex Boicu.

Antrenorul Teo Suciu a folosit următorul lot de jucători pe parcursul acestui tur de campionat: Patrik Marta – Ionuţ Semeniuc, Petru Gîtin, Alex Boicu, Gabriel Semeniuc, Marius Semeniuc, Beniamin Cioran, Iugoslav Petean, Olivian Toţa, Florin Natanticu, Cosmin Hriţuc, Denis Grigore, Constantin Fanu, Gulan Pele, Lazăr Circa, Gheorghe Rosuş și Denis Tifan.

Golgheter al echipei este Florin Natanticu, cu 13 reușite.

Seria a III-a

Chiar dacă a stat în ultima etapă, echipa satelit a divizionarei C CSM Lugoj a rămas pe prima poziţie a ierarhiei. Liderul CSM II Lugoj nu a avut probleme, fiind mai tot timpul pe primul loc, cu excepţia primelor runde, în care AS Boldur se lansa ca din pușcă, după 5 etape pierzând însă teren.

CSM Lugoj

CSM Lugoj

 

 

La timonă aveau să treacă lugojenii lui Cosmin Petruescu, pe poziții până la sfârşitul turului.

Antrenorii Cosmin Petruescu (principal), Claudiu Jivulescu (secund) și Sorin Micşa (cu portari) au folosit următorul lot de jucători: Octavian  Rusu, Paul Iordache –Cosmin Loga, Claudiu Ardelean, Denis Vânătu, Beniamin Dobra, Caius Marta, Cătălin Pîntea, Răzvan Mardare, Eduard Olariu, Mihăiţă Socaci, Petrică Stoichescu, Andrei Cut, Florin Oraş, Ioan Ţudic, Dragoş Stoi, Claudiu Roşie, Sebastian Velcotă, Flavius Buliga, Mădălin Iakab, Bogdan Pleşcan și Graţian Tătar.

Golgeter al echipei a fost Beniamin Dobra, cu 13 reușite, în staff-ul celor de pe Timiș mai fiind de enumerat organizatorul de competiţii Marius Maier, delegatul echipei şi asistentul tehnic Adrian Miron și medicul Liliana Băluţă.

Autoliv Lugoj – AS Recaş 3-2 (0-2). Oaspeţii au condus cu două goluri avans după numai 10 minute de joc dar elevii lui Florin Grozoni au întors rezultatul şi au câştigat în extremis. Cele cinci goluri au fost marcate de Emanuel Stănilă – de două ori şi Marius Mladescu respectiv Mihai Bunea şi Răzvan Pavel. De la oaspeţi au fost eliminaţi de arbitrul Alexandru Ghiurcan nu mai puţin de trei jucători, și anume Răzvan Şchiopu, în minutul 47, Cosmin Codreanu (90), ambii pentru acumularea a două cartonașe galbene, iar la sfârşitul meciului și rezerva Alin Şchiopu, care a aruncat cu o sticlă de plastic în arbitrul asistent. Şi la jocul Buziaş – Bacova 2-1 arbitrii au acordat 3 cartonașe roşii, dintre care două în contul gazdelor.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: