ASU Politehnica II, deşi cu 18 pe foaie, doar cu 9 având drept de joc! În Campionatul Municipal Timişoara, derby 11 contra 9, întrerupt în minutul 64: lider K.O.! Millenium II Giarmata – ASU Politehnica II 4-0 (2-0)

Dificilă este bătălia pe două fronturi, ar fi concluzia celor de la ASU Politehnica II Timişoara, care au dat-o în bară în deplasarea de ieri în Campionatul Municipal, liga a VI-a, în care s-au prezentat cu 18 componenţi, dintre care însă doar 9 cu drept de joc, fapt scos în evidenţă în urma solicitării grupării adverse de a fi verificat numărul jucătorilor alb-violeţi implicaţi şi în competiţia de nivel superior a Diviziei D Timiş.

Ceea ce a rezultat i-a lăsat pe polişti în 9 încă din start, cifră care a continuat să scadă, mai întâi după nici o jumătate de oră de la start, datorită unei eliminări, iar apoi, pe seama unor accidentări, în primul sfert de oră al părţii secunde respectiv în minutul 64. Când liderul a fost knock-out, meciul fiind abandonat la Millenium Giarmata II – ASU Politehnica II 4-0 (2-0).

Derby-ul Seriei I din „Municipal”, disputat la Giarmata între primele două clasate, Millenium II şi ASU Politehnica II, n-a mai fost aşadar un derby. Pentru că, în ciuda faptului că delegatul echipei timişorene a înscris 18 jucători pe raportul de arbitraj, surpriză, doar 9 aveau drept de joc, însă ceilalţi 9 nu aveau tabelul nominal la zi. Descoperirea a survenit după ce conducătorul echipei gazdă a cerut arbitrilor verificarea jucătorilor dreptului de joc al poliştilor înainte de începerea partidei.

În consecinţă, jocul a început cu liderul în inferioritate numerică şi, după doar 19 minute, gazdele au deschis scorul prin reuşita lui Marcel Iancău. După alte zece minute localnicii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Sebastian Stoica, mezinul gazdelor, jucător născut în 1998 şi crescut în propria pepinieră. La această fază jucătorul Brânzan a fost eliminat de arbitru pentru fault din postură de ultim apărător, iar poliştii au rămas în opt.

La reluare, asaltul amfitrionilor a continuat iar acesştia au reuşit să mai înscrie de două ori, în minutele 51 şi 56, prin Bogdan Pleşcan.

După numai un minut Oberşterescu avea să părăsească şi el terenul, recidivând o accidentare mai veche, ASU Politehnica II rămânând aşadar în şapte. Iar după alte 7 minute acesta a fost urmat de Panc, care a simţit dureri la claviculă.

Jocul a fost întrerupt de arbitrul Alexandru Macedolean înainte de termen: în minutul 64, la 4-0.

*

CS Millenium Giarmata: Mihai – Muntean, Bogdan, Vida, Buliga, A. Moldovan, Dobra, Stoica, Iancău, Corlăţeanu, Pleşcan.

Au mai intrat: Kalanyoş, Seni.

Antrenor: Răzvan Leucă.

Pe bancă: fraţii Curelariu, Daniel şi Vasile, Sinauski, Mihăilă, Paşca şi Cr. Moldovan;

ASU Politehnica II: Şerban – Secotă, Huşanu, Brânzan, Oberşterescu, Florea, Popa, Giurasevici, Panc.

Antrenor: Antonio Foale.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: