Campionatul Municipal Lugoj: fruntașă retrasă din întrecere. Liga a VI-a ”Promoție”, debut amânat

AS Coşteiu este lider al Campionatului Municipal Lugoj dar, surpriză!, s-a retras din competiție, iar din retur toate meciurile cu fruntașa se vor omologa cu 3-0 pentru adversari. În completare, tot din această serie estică a judeţului a mai abandonat parcursul şi Micro 1 Lugoj.

Duminică s-a dat startul returului numai în Campionatul Municipal Lugoj, debutul în sezonul de primăvară al celorlalte două serii de liga a VI-a ”Promoţie” Timiş fiind amânat cu o săptămână, pentru sfârşitul săptămânii viitoare.

Iar după această primă etapă din retur, pe locul secund în Campionatul Municipal Lugoj sunt trei formaţii la egalitate de puncte, despărţite la golaveraj: CS Bega Belinţ, Avântul Chizătău şi Ohaba Forgaci, cu câte 30 de puncte fiecare.

Progresul Racoviţa – CS Bega Belinţ 1-9 (0-2)

Victorie la scor obţinută în deplasare de elevii pregătiţi de Adin Buză, care atacă primul loc, pentru a îndeplini obiectivul propus.

Au marcat: Denis Ştefoni – 3 goluri, Deian Ştefănescu – 3, Cristof Ştefănescu, Armando Stoian şi Dorian Păulescu. Gazdele au marcat golul de onoare în minutul 79.

Avântul Chizătău – AS Dumbrava 5-0 (2-0)

Cele cinci goluri au fost marcate de Marian Mîndru – 2 goluri, Florin Mitrache, Florin Cădariu şi Denis Lăzărescu.

Tot în această etapă s-au înregistrat alte două victorii, în contul celor din Ohaba Forgaci, 2-4 în deplasare la Micro 2, respectiv Margina, 5-2 cu Tomeşti, rezultatul de egalitate fără goluri consemnându-se la Sinersig, acasă cu Crvena Zvezda Stanciova. Clasamentul, pe coloana dreaptă. 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = zece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: