Campionatul Municipal Timişoara, etapa a XVI-a. GALERIE FOTO: ASU Politehnica II Timişoara – Millenium II Giarmata 2-2 (1-2)

Draw cu goluri multe dar şi un penalty ratat respectiv o eliminare, într-un duel la vârf din Campionatul Municipal Timiş, etapa a XVI-a, de la care vă oferim şi o GALERIE FOTO: ASU Politehnica II – Millenium Giarmata II 2-2 (1-2).

După ce în urmă cu două săptămâni au pierdut la „masa verde” în faţa Ripensiei Primavera din cauza neasigurării asistenţei medicale, de această dată alb-violeţii şi-au luat măsuri de precauţie, Eugenia Hidişteanu, de la Policlinica pentru sportivi, fiind prezentă la faţa locului.

Contând pentru etapa a XVI-a a „Municipalului”, partida le-a adus faţă în faţă luni seară pe ocupantele primelor două locuri, care s-au întâlnit pe arena de la Baza Sportivă II a UPT şi şi-au împărţit punctele frăţeşte, chiar dacă jocul a fost pe alocuri mai bărbătesc.

Scorul a fost deschis de violeţi în minutul 23, prin reuşita lui Ionaş, care a împins mingea din faţa porţii, la o centrare perfectă pe jos a lui Dorin Codrea.

Avea să fie 1-1 zece minute mai târziu, când Marian Fuchs a profitat de greşeala lui Huşanu, a plecat nestingherit spre poartă şi a înscris la colţul lung.

După numai două minute Zele a urmărit o minge ca la rugby, portarul a strigat „Las-o!”, unui fundaş, iar insistentul component al vizitatorilor a înscris în poarta goală.

În partea secundă, în minutul 67, liderul îşi putea mări avantajul, dar micuţul Zele a irosit o lovitură de la 11 metri, portarul Rogojină luându-şi revanşa pentru golurile încasate.

Şi în loc de 1-3 a devenit… 2-2. Poliştii au egalat la doi în minutul 72, când a venit rândul portarului Mihai să gafeze şi, pe fază, Ionaş nu a ezitat. La această fază oaspeţii au protestat îndelung, solicitând acordarea unei lovituri libere pentru fault la portar, nesancţionat de arbitru.

Din minutul 76 cei din Giarmata au evoluat în 10 oameni, Ciprian Bogdan, care a fost faultat şi s-a răstit la arbitru, spunându-i… puncte-puncte, fiind eliminat. În minutul 80 Alin Ionaş a ratat golul victoriei: nu l-a putut învinge din poziţie de unu la unu pe Mihai, care a reţinut fără probleme.

Tot în această seară s-a mai disputat Auto II – Luceafărul, încheiat cu victoria echipei gazdă pregătită de Mircea Oprea cu 5-4. De menţionat că jocurile din etapa anterioară, CFR – ASU Politehnica II şi Giarmata II – Auto II s-au omologat cu 3-0 pentru „Poli” II respectiv Giarmata II.

*

ASU Politehnica II: Rogojină – Panc, Basarab (min. 46, Claudiu Lazăr), Brânzan, Paulevici, D. Codrea, Huşanu, Nicolae, Feher (min. 65, Truichici), C. Călin, A. Ionaş.

Antrenor: Antonio Foale.

Pe bancă: Muntean.

Giarmata II: Mihai – Mihălceanu, Hoţa, Bogdan, Sinauschi (min. 60, A. Kalahyos), Moldovan, Fuchs, Dobra, Zele (min. 85, Mihăilă), Beloescu (min. 70, Stoica), Jichici.

Antrenor: Răzvan Leucă.

Pe bancă: Oneţ, I. Kalahyos.

Arbitri: Daniel Neagoe – Petre Gaşpar şi Raul Ghiciulescu. Observator: Gabriel Stoicovici.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: