Campionatul Municipal Timișoara: Atletico – AS Albina 1-7 (1-3). Etapă a oaspeților

O rundă a vizitatorilor în etapa din această săptămână a ligii a șasea locale, Campionatul Municipal Timișoara, rundă în urma căreia trei echipe dețin acelaşi punctaj pe podiumul ierarhiei, 18, despărţite de golaveraj: CS Timișul II Şag, Albina şi Giarmata Vii.

Luni, marţi şi miercuri s-au disputau primele patru jocuri ale rundei a şaptea din sezonul în curs în Campionatul Municipal Timișoara, cu majoritatea victoriilor în contul oaspeţilor. Astfel, liderul întrecerii, echipa a doua a divizionarei ”D” CS Timişul Şag, a semnat un succes la scor în deplasare, cu 1-14 (0-7) la CFR 1933, Robert Ştefan marcând 5 goluri în poarta feroviarilor. Alte două victorii în deplasare, ASU Politehnica II, cu 2-5 la Auto Timişoara, respectiv Giarmata Vii, cu 2-5 la CSŞ Bega.

Iar într-un alt meci, Chişoda – Millenium II Giarmata 6-4 (3-2), cu Alin Grigoraş la pupitru, înscriind de 5 ori. Ultimul joc al etapei se dispută astăzi (vineri) de la ora 16, la Urseni, cu Srbianca Giuchici în rol de formație vizitatoare.

Pe terenul ”Voinţa”, joi de la ora 15, trupa lui Vasile Popaluca i-a administrat cea mai severă înfrângere de la începutul campionatului elevilor lui Constantin Luță: Atletico Timişoara – AS Albina 1-7 (1-3). 

”Albaștrii” n-au putut conta pe Iosif Rotariu, Paul Codrea, Gheorghe Stănescu, Flavius Buţă dar şi alţii, pe raportul de arbitraj fiind înscriși numai 13 jucători. Pentru vizitatori au punctat Florin Lazăr în minutele 25 și 41, Nicu Ciocârlan printr-un autogol în minutul 26, Silviu Ilieşi (min. 56), Daniel Lazăr (min. 60) și Daniel Marcu (min. 73, 85), golul de onoare al gazdelor fiind marcat de Radu Iovanovici la scorul de 0-2, în minutul 32.

Au jucat următoarele formaţii:

Atletico: Dabâcă – Ciocârlan, Rada, Teodorescu – Dancia (cpt.), Brândaş, Buzatu, Bungău, Olariu, Popescu – Iovanovici.

Antrenor: Constantin Luţă.

Au mai jucat:  Chiriac, Mihalka.

Albina: Kele – Crainic, Szalai, Florin Lazăr, Ilieşi – Alin Aruxandei, Gabriel Marcu (cpt.), Grigore, Cosmin Aruxandei, Daniel Lazăr, Barb.

Antrenor: Vasile Popaluca.

Au mai jucat: Ivan, Făniţă, Stoica şi Mitermuller. Pe bancă: Şurubariu, Rus.

Clasamentul ligii a VI-a locale, pe coloana dreaptă.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 14

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: