Campionatul Municipal: mai două runde. Electrica, victorie la ”masa verde”. FOTO: Giroc – Chișoda v Timişul Albina 4-6

Etapa cu numărul 20 a ligii a șasea locale a continuat în această săptămână cu victorii pentru cei doi lideri, în Seria I cei de la ACS Electrica 1929 câştigând la ”masa verde” meciul care trebuiau să-l dispute contra echipei a doua din Seceani dar care din păcate nu s-a disputat deoarece oaspeţii nu au avut toţi jucătorii prezenţi la teren după o strictă verificare efectuată de gazde, ci componenți de la prima echipă care nu au avut drept de joc, pe când în Seria a II-a liderul Timişul Albina a reuşit o victorie în deplasare, 4-6 la CS Giroc-Chişoda.

Tot în Seria I, FC Auto a încheiat la egalitate cu CFR, 5-5, iar UVT a câştigat în deplasare la ASU Politehnica II, după ce gazdele au condus cu 2-0, fiind egalate iar în ultimul minut de joc trupa lui Remus Datcu reuşind golul victoriei. Altfel, echipele CSŞ Bega şi Ghiroda II au stat.

Seria a II-a

Liderul Timişul Albina a reuşit o victorie în deplasare, 4-6 la CS Giroc-Chişoda, după ce a deschis scorul în minutul 8 prin Alin Aruxandrei. Dar în trei minute gazdele au întors rezultatul şi conduceau cu 3-1 în minutul 30. Alexandru Sişcă a reuşit o ”dublă” în minutele 26 şi 27, ca apoi Solomon să prindă un şut de la 20 metri direct în vinclu, pentru cel mai frumos gol al meciului, în minutul 29.

Iar până la pauză trupa lui Vasile Popaluca avea să mai înscrie de două ori şi să restabilească egalitatea prin Răzvan Ivan (min. 39) şi Florin Lazăr (min. 45). La finalul primelor 45 de minute toţi jucătorii echipei oaspete s-au îndreptat spre asistentul Abu- Awwad Hazem pentru a-i cere socoteală de ce a ridicat steagul în minutul 31, când un jucător de la Albina a plecat din propriul teren şi s-a indicat ofsaid, protestatarii gândind că probabil s-a schimbat regulamentul.

După pauză din nou localnicii au preluat conducerea prin golul marcat de Vlad Vătavu la nici 4 minute de la reluare. Din nou egalitate, 4-4 prin reuşita lui Aruxandrei în minutul 52, care semna ”dubla”. Apoi, în ultimul sfert de oră, George Marcu a semnat ”dubla” în minutele 78 şi 83 şi totodată victoria pentru echipa sa, prin care se menţine în frunte cu două etape înainte de final.

De menţionat că după terminarea meciului pe teren au intrat trei grupe de copii de 2005-2008, pregătite de antrenorii Dinu Golea şi Dragoş Cătău, de la echipa Tim-Star Timişoara, care se pregăteau de antrenamente (vezi foto).

+

CS Giroc – Chişoda: Ilie Otiman – Daniel Blidariu, Alin Fîntâneanu, Petru Solomon, Radu Roşca, Victor Văcărescu, Florin Abrudan, Florin Constantin, Vlad Vătavu, Alin Sere, Alexandru Sişcă.

Antrenor Alin Sere.

Au mai jucat: Florin Gavrilă, Mădălin Draum, Marius Bucu şi Ştefan Datcu.

Albina: Ionuţ Mercescu – Emil Dolomeţ, Marius Purcaru, Ionuţ Grigore, Florin Lazăr, Gabriel Marcu, Alin Aruxandrei, Dudan Barb, Răzvan Ivan, Cosmin Aruxandrei, Lucian Făniţă.

Antrenor Vasile Popaluca.

Au mai jucat: Daniel Lazăr, Silviu Ilieş, Radu Dolomeţ, Sorin Stoica.

Pe bancă: Andrei Szalai, Petru Olaru, Marius Fîscu.

Au arbitrat: Denis Mihăescu – Alin Mihai şi Abu Awwad Hazem.Observator Traian Dejeu.

Tot astăzi s-a mai jucat Flacăra Parţa II – Luceafărul Timişoara 3-4, pentru trupa lui Ciprian Ştreangă fiind al doilea meci disputat în această săptămână. Iar tot în această etapă am mai consemnat două victorii ale oaspeţilor, surprinzător fiind succesul celor de la AS Kids Sânmihaiul Român, 1-6 la Atletico Timişoara, Srbianca impunându-se 1-3 la Electrometal.

În această etapă au stat FC Chişoda şi AS Dedy Sânmihaiul Român.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: