Campionatul Municipal Timișoara, etapa a V-a: liderul CSC Ghiroda – Giarmata Vii, învins la scor la Srbianca, Dragșina nu se prezintă la ora 15 la Atletico. Real riscă excluderea

Runda a cincea a ligii a șasea locale a fost cu de toate, de la rezultate surpriză și scoruri gen 6-2 și 0-6 dar și mai multe remize, până la… neprezentări.

Campionatul Municipal Timișoara a programat în această săptămână etapa a V-a, încheind așadar prima jumătate a turului, iar rezultatele surpriză n-au lipsit. Astfel, Flacăra Parţa şi CFR au reuşit obținerea câte unui punct în deplasare la ASU Politehnica II şi Timişul II Şag, pe când în Seria a II-a liderul CSC Ghiroda – Giarmata Vii a fost învins la scor în deplasare la Srbianca. Iar astăzi s-a consemnat și o neprezentare…

Seria I

Electrica – ACS Ghiroda II 0-6 (0-1)

Trupa lui Remus Steop şi Gheorghe Ilici a suferit o înfrângere cu ”un set la zero” în faţa celor de la ACS Ghiroda II, dar stupoare… Remus Cândea, delegatul gazdei ACS Electrica 1929, a contestat substituirea unui jucător al oaspeților la pauză, care, chemat fiind la vestiare de către împărțitorul dreptății pe teren, cu toate că s-a prezentat la înfățișare, a refuzat în schimb să-şi înscrie datele personale pe raportul de arbitraj, pe de altă parte fotografiindu-se cu arbitrul meciului. Este astfel posibil ca gazdele să câştige la ”masa verde”.

CSU Universitatea de Vest din Timişoara – FC Auto Timişoara 3-2 (1-1)

Au marcat: Ionuţ Vucea (min. 44, 58 şi 75), respectiv Florin Butnaru (min. 26) şi Laurenţiu Mareş (min. 66).

Auto a deschis scorul, după care studenții de la UVT l-au răsturnat în prima oră de joc dar au și fost egalați la mijlocul părții a doua.

Puțin după care, în minutul 70, jucătorul Mareş, de la oaspeţi, a ratat o lovitură de la 11 metri. Și cum ratările se răzbună, Ionuț Vucea a preluat din nou conducerea pentru gazde, cu a treia sa reușită.

De semnalat însă că gazdele au fost nevoite să joace încă din minutul 4 în zece sportivi, dat fiind că portarul Mircea Ardelean a fost eliminat pentru un fault din postură de ultim apărător în afara careului de 16 metri. Chiar și așa, Universitatea de Vest din Timişoara a revenit în frunte, dat fiind și scorul înregistrat acasă de liderul Electrica.

ASU Politehnica II Timişoara – Flacăra II Parţa 2-2 (1-0)

Au marcat: Vlad Bîte (min. 19 – din lovitură de la 11 metri) şi Alexandru Trifa (min. 75), respectiv Alexandru Gora (min. 56) şi Raul Solonca (min. 85 – din lovitură de la 11 metri). Oaspeţii au rămas în 10 jucători din minutul 80, portarul Claudiu Ungureanu fiind eliminat pentru un fault din postură de ultim apărător.

CS Timişul Şag II – CSF CFR 1933 Timişoara 3-3 (0-2)

Au marcat: Flavius Mărgineantu (min. 60) și Flavius Roşu (min. 81 şi 90) respectiv Alin Dîmban (min. 15), Rareş Nica (min 27) şi Claudiu Apostol (min. 69). Juniorii lui Sergiu Iorgovan, care au condus la pauză cu 0-2 iar până în minutul 80 cu 1-3, au dat o replică curajoasă și mult nu a lipsit să răstoarne ”carul mare”, în fief-ul mai experimentaţilor veterani de la Timişul II, antrenați de Florin Damian şi Dejan Ianoşev.

*

Seria a II-a

În această întrecere, liderul CSC Ghiroda – Giarmata Vii a fost învins în deplasarea efectuată pe stadionul CFR, unde a jucat cu Srbianca Giuchici, triumfătoare cu 6-2, ocupanta locului secund, Timișul Albina, stând în această etapă. ACS FC Chişoda a reuşit în schimb un scor mare acasă cu Unirea II Cerneteaz.

Meciul ACS Atletico Timişoara – AS FC Real Dragşina nu s-a disputat, doar gazdele în frunte cu antrenorul Adrian Bungău precum și observatorul Victor Ţig prezentându-se la teren pentru meciul programat astăzi de la ora 15. De fapt, nici brigada de arbitri nu a fost inițial prezentă la arenă, ulterior înfățișându-se centralul Cristian Biriş. Iar apropo de vizitatorii din Dragșina, de menţionat și că în etapa a III-a, la meciul AS FC Real Dragşina – CS Giroc-Chişoda 1-12, gazdele nu au achitat baremul arbitrilor, iar dacă marţi 10 octombrie nu se vor prezenta la AJF Timiș pentru a-l înmâna, vor risca excluderea din campionat.

Rezultatele și ierarhiile, pe coloana datelor tehnice. Iată și fotografii de la meciul nedisputat în această după-amiază.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × = 20

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: