Campionatul Municipal Timișoara: lider la prima înfrângere. CS Ghiroda II – Ripensia Primavera 2-0 (0-0). GALERIE FOTO

După o pauză forţată pentru echipele din ambele serii ale Campionatului Municipal Timișoara, al ligii a VI-a, dată de Sărbătorile de Paşti, ziua de luni a fost nefastă pentru liderul Seriei I, Ripensia Primavera, care a cunoscut pentru prima dată înfrângerea în actualul sezon, în faţa celor de la CS Ghiroda II, având în teren nu mai puțin de 6 jucători peste 35 de ani, și anume Daniel Borchescu, Gabriel Giuchici, Cristian Hodoşan, Ştef Zsifcov, Alin Miloş și Orlando Trandu.

Pe lângă aceştia, şi-au adus aportul la succesul în dauna primei clasate şi ceilalţi jucători, dar în special tânărul portar de 18 ani Daniel Vlad.

Prima repriză a fost dominată net de lider, care putea conduce cu ușurință chiar cu 4-5 goluri avans, însă ratările lui Ungur, Uţă şi Bobină i-au jucat festa. Unele baloane au fost scoase de pe linia porţii, chiar în două rânduri, iar intervenţiile portarului au fost la înălţime.

În mitanul secund, inspiratele schimbări efectuate de antrenorul-jucător Marius Poclid au dat roade şi, în primul minut, la un atac fulger purtat de noul intrat Ştef Zsifcov, acesta l-a învins pe portarul Carlaonţ, din careu. Cinci minute mai târziu, Gabriel Giuchici a reuşit un superb gol de la 40 metri, lateral stânga. L-a văzut ieşit pe portar şi, cu un şut lob în diagonală, mingea a poposit în vinclu. Mare bucurie în tabăra gazdelor, care conducea liderul cu 2-0.

Chiar dacă oaspeţii au alergat măcar după egalare, rezultatul a rămas favorabil amfitrionilor. De menţionat arbitrajul foarte bun prestat de întreaga brigadă de arbitri.

*

Ghiroda II: Vlad – Ciurdar (min. 62, Vinchici), Borchescu, Hodoşan, Rus, Petruşe (min. 46, Zsifcov), Giuchici (min. 87, Luigi Lobonea), Stanciu (min. 46, Iordache), Miloş, Crăciun şi Orlando Trandu.

Antrenor: Marius Poclid.

Pe bancă: Jurjescu şi Tith.

Ripensia Primavera: Carlaonţ – Firuţ, Stoi, Păscăleanu, Stancu, Cosmin Stan, Nechifor, Şimian, Bobină, Ungur, Uţă (min. 70, Nicolae).

Antrenor: Radu Suciu.

Pe bancă: Ordoc, Cătălin Stan, Hozan, Chiper, Luca, Zdrancu.

Arbitri: Elisei Balaj – Paia Pecarov şi Claudiu Boici. Observator: Pavel Velcotă.

Tot luni s-au mai disputat alte două jocuri din Seria I: CFR II Timișoara – Avântul Bobda 2-8 şi LPS Banatul – ASU II Politehnica 7-1.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: