Campionatul Municipal Timișoara. Rezultate + ACS Atletico – CS Giroc – Chișoda 8-3: FOTO

În această săptămână s-a derulat ultima etapă din retur în Seria I a ligii a șasea locale, final de parcurs pentru o jumătate a tabloului competițional, dar și runda a XV-a a sezonului în Seria a II-a, din 18 etape. Succint, ultimele rezultate din eșalonul local al Campionatului Municipal Timișoara…

Seria I

Campioană a întrecerii este ASU Politehnica II, care a stat în această etapă, lider cu 28 de puncte, pe locul secund rămânând CSŞ Bega, cu 24 de puncte, dat fiind că în această ultimă rundă meciul CS Timişul Şag II – CSŞ Bega nu s-a disputat din cauza timpului nefavorabil şi va fi reprogramat. 

S-a jucat în schimb FC Auto Timişoara – ACS Juventus Timişoara 3-6 (1-3): Sergiu Buda, Petru Gonceanu şi Laurenţiu Mareş, respectiv pentru învingători Alexandru Popa – două goluri, Alin Dîmban, Nicușor Olariu, Răzvan Ștefan și George Roundo.

Rezultatul jocului CFR Timişoara – Kids Sânmihaiu Român a fost omologat cu 3-0 la ”masa verde” deoarece echipa oaspete s-a retras din retur. 

Pe cealaltă jumătate a tabloului ligii a șasea locale mai sunt prevăzute alte 3 etape…

Seria a II-a

Electrometal a rămas în continuare lider al grupei, cu 33 de puncte dar și un joc mai puţin disputat, meciul susţinut în această etapă în deplasare cu ACS FC Srbianca Giuchici fiind întrerupt în minutul 11 la scorul de 1-0 pentru gazde, printr-un gol marcat din lovitură de la 11 metri. După această fază s-a ajuns la loviri reciproce între câte un component al fiecărei echipe, începând cearta în familie. Culmea, formația care conducea cu un gol a părăsit terenul din localitatea Moşniţa Nouă, gazdă a întâlnirii.

Pe locul secund este ACS Dedy Mid Sânmihaiu Român, cu 33 de puncte, care a cedat în deplasarea efectuată la Unirea Cerneteaz cu 2-1, golurile fiind marcate de Cristian Ionescu (min. 20) și Adrian Jivan (min. 90+3), respectiv Jean Melceac (min. 71).

Ultimele două meciuri ale rundei s-au jucat vineri seară, astăzi de la ora 18, şi s-au încheiat cu următoarele rezultate: CS Timişul Urseni – AS Albina 5-5 (1-2) și CSC Ghiroda şi Giarmata Vii II – ACS FC Chişoda 0-1 (0-0).

+

ACS Atletico Timişoara – CS Giroc-Chișoda 8-3 (5-2)

Meciul s-a jucat joi de la ora 17 pe terenul ”Voinţa” din cartierul Fratelia, care se prezenta în condiţii foarte bune.

Au marcat: Cristian Dancia (min. 18), Gheorge Stănescu (min. 25), Iosif Rotariu (minutele 30, 58, 66), Adrian Bungău (min. 39) și Eduard Popescu (min. 72, 82), respectiv Petru Râmneanţu (min. 41, 44, 77).

Joc frumos, cu multe goluri frumoase, marcate și de jucători trecuţi chiar și de 50 de ani, care au evoluat la echipa gazdă, precum Iosif Rotariu sau Gheorghe Stănescu, iar dacă-i amintim și pe cei peste 40 de ani, ar fi vorba despre Cristian Dancia și Adrian Bungău. 

Iar cele mai frumoase dintre cele frumoase au fost înscrise de Iosif Rotariu şi Gheorghe Stănescu, bară la vinclu – gol, din afara careului de 16 metri. Reușite în urma cărora au fost felicitaţi de arbitrul Alexandru Manea, predând la rândul său o lecţie de arbitraj, remarcată de pe margine prin vocea unui spectator… ”Mergeți în liga a doua să arbitrați că sunt foarte slabe acolo”.

La fluierul arbitrului Alexandru Manea au jucat următoarele formaţii:

ACS Atletico Timişoara: Dabîcă – Buzatu, Rada, Brândaş, Stănescu, Chiriac, Bungău, Iosif Rotariu, Bungău, Olari şi Popescu.

Antrenor: Constantin Luţă.

Au mai jucat: Mihalka, Gazibara, Cercel, Gârbea şi Tarabaş.

În raportul de joc au fost înscriși ca rezerve Paul Codrea şi Flavius Buţă, care nu au mai ajuns la teren.

CS Giroc-Chișoda: Ilie Andrei – Vătavu, Prisecian, Văcărescu, Cionca, Constantin, Fîntăneanu, Râmneanţu, Gavrilă, Sere, Roşca.

Antrenor: Alin Sere.

Au mai jucat: Zăgan şi Diaconu.

Pe bancă: Mădălin Dram.

Fotografii realizate de Iosif Canea

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: