Campionatul Municipal Timișoara: rezultate, marcatori

ASU Politehnica II a completat printr-o victorie parcursul de campioană a Seriei I în liga a șasea locală, totalizând 31 de puncte, cu 4 în plus față de CSŞ Bega Timișoara, care mai are de jucat în deplasare la CS Timişul Şag II, meci ce nu a avut loc din cauza timpului nefavorabil şi a fost reprogramat pentru data de 28 mai de la ora 19, pe terenul din cartierul Circumvalaţiunii. În Seria a II-a, și în continuare tot Electrometal pe primul loc…  

În ultima etapă de campionat a sezonului 2018-2019 în Seria I s-au jucat două meciuri, unul fiind câștigat de gazde… ASU Politehnica II – CS Timişul Şag II 4-1 (2-1).

Toate cele patru goluri pentru alb-violeții timişoreni au fost marcate de antrenorul-jucător Alexandru Szabo – foto, în minutele 23, 29, 49 și 66, golul de onoare al învinșilor fiind înscris de Alexandru Stain (min. 28).

Meciul s-a jucat marţi de la ora 20:45, în nocturnă la Baza II – UPT, pe o ploaie torenţială, arbitrat fiind de Alexandru Manea. Iar premierea echipei nu s-a mai efectuat, întrucât cei de la AJF Timiş nu s-au mai înfățișat la fața locului la o oră într-atât de târzie, și pe fondul timpului nefavorabil.

ASU Politehnica II a câștigat Seria I sub îndrumarea lui Alin Molcuţ şi Alex Szabo în alcătuirea Valentin Cerna, Raul Demian, Denis Birău, Alexandru Vlascici, Adrian Beldian, Laurenţiu Cherecheş, Ioan Crăciun, Alex Prodana, Robert Bobia, Andrei Grozescu, Alex Szabo, Sabin Rîcu, Andrei Moşneanu, Waled Nassar, Alin Ghiţă, Raul Perian, Alexandru Maliţa şi Adrian Diaconescu.

În celălalt meci al etapei, CFR Timişoara – CS Auto Timişoara 2-9 (2-6): Samuel Baici şi Ionuţ Doroftei, respectiv pentru învingători Petru Gonceanu – 3 goluri, Sergiu Buda și Laurenţiu Ignea câte două fiecare iar Laurenţiu Mareş şi Ilie Triţoiu – câte un gol.

Jocul CSŞ Bega – Kids Sânmihaiu Român a fost omologat cu 3-0 întrucât echipa oaspete s-a retras din retur iar echipa Juventus Timişoara a stat în această ultimă etapă.

Seria a II-a

Liderul Electrometal are 36 de puncte cu un joc mai puţin disputat, cel cu Atletico Timişoara, din etapa a 14-a, care a fost suspendat din cauza timpului nefavorabil, urmând a fi reprogramat.

Cât despre meciul susţinut în deplasare cu ACS FC Srbianca Giuchici, din etapa 15-a, întrerupt în minutul 11 la scorul de 1-0 pentru gazde, acesta va fi pe rolul de judecată al ”Comisiei” miercuri 29 mai, caz amânat cu o săptămână în absența părţilor.

Pe locul secund este ACS Dedy Mid Sânmihaiu Român, cu 33 de puncte, care a cedat în deplasarea efectuată la Chişoda cu 3-0 (2-0), toate golurile fiind marcate de Daniel Zugravu în minutele 24, 36 și 75.

AS Electrometal – Timişul Urseni 9-2 (4-1). Au marcat: Peter Csaba – 3 goluri, Goran Corojor 2, Florin Ilie 2, Ionuţ Dincă şi Răzvan Ionelaş, respectiv Petrică Căderean şi Ciprian Radoni.

AS Albina – Unirea Cerneteaz 5-7 (4-2). Au marcat: Dudan Barb – 3 goluri, Gabriel Marcu şi Daniel Lazăr, respectiv pentru învingători Alexandru Lupan și Ştefan Toc câte 3 goluri fiecare, plus Laurenţiu Schein. Meci frumos, cu multe răsturnări de scor, după ce trupa lui Vasile Popaluca a condus de trei ori. Finalul a fost dramatic, tranșat fiind de băieţii lui Adrian Gabor.

Ultimele două meciuri ale etapei în Seria a II-a s-au jucat în această seară de la ora 18 şi s-au încheiat cu următoarele rezultate: CSC Ghiroda şi Giarmata Vii II – Atletico Timişoara 6-4 (5-3) şi CS Giroc – FC Srbianca Giuchici 2-3 (1-2). Clasamentele, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: