Campionatul Municipal Timişoara, încheiat cu CS Millenium II Giarmata, în Seria I, şi AS Diniaş II, În Seria a II-a, pe locul 1

Punct final în liga a VI-a locală, Campionatul Municipal Timişoara, încheiat cu CS Millenium II Giarmata II (foto prima pagină) şi AS Diniaş II pe locul I şi promovate în eşalonul V…

Rezultatele ultimei runde şi ierarhiile finale, în josul coloanei din dreapta în secţiunea Fotbal.

În Seria I, după ce a condus ostilităţile aproape întreg campionatul, echipa ASU Politehnica II s-a înecat ca ţiganul la mal, cedând primul loc cu 5 etape înainte de final în favoarea celor de la CS Millenium II, din Giarmata, care în ultima etapă a învins pe Ripensia Primavera cu 1-0, prin golul marcat de antrenorul Răzvan Leucă în minutul 68.

Ocupanta locului secund, ASU Politehnica II, a învins cu 4-1 pe CSS Bega, în vreme ce Auto şi Electrica au terminat la egalitate, 1-1, pe teren propriu cu Banatul respectiv CFR II.

Prima poziţie din Seria a doua a fost câştigată în cele din urmă de AS Diniaş II, care a învins pe teren propriu pe Real Dragşina II cu 7-4. Antrenorul-jucător Alexandru Kuriaschi a marcat 4 goluri în această întâlnire decisivă pentru promovare. Au mai înscris Dorin Benzar, Jelko Todorov şi Bogdan Bunea.

Ocupanta locului secund, Rapid Săcălaz, a învins în deplasare la Sârbianca, rezultat… 9-7, înscriindu-se cele mai multe goluri din acest sezon. Tricoul 1 Iunie II şi Frontiera au încheiat la egalitate, 4-4 ca la teatru, cu Albina respectiv Şag II. Tot în această serie s-au mai disputat Diniaş – Şag II 7-3 şi Agronomia – Săcălaz 4-5.

Sârbianca - Săcălaz, disputat luni: 7-9)

PS: În ultimul joc din faza judeţeană a Cupei României, etapa a II-a, în această seară, la Giarmata Vii, s-a disputat meciul dintre Lorena Giarmata Vii şi campioana Diviziei D Timiş, CS Ghiroda, joc eliminatoriu în care ocupanta locului secund în Seria a III-a a Campionatului Judeţean a învins cu 5-2 (1-1). Au marcat: Adrian Călugăreanu, de două ori, Florin Dochiţa, Daniel Radu şi Sebastian Lobonea respectiv Alexandru Baranyi, de două ori, un gol din 11 metri.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: