Campionatul Municipal Timişoara: sub semnul lui 7

Nu mai puțin de patru formații au marcat câte 7 goluri fiecare în runda din această săptămână a eșalonului șase local, o coincidență mai rar întâlnită, cu atât mai mult cu cât numărul participantelor în competiție este mai redus ca niciodată, restrângere reliefată și prin recalibrarea întrecerii sub forma unei serii unice.

Campionatul Municipal Timişoara a programat la pragul dintre octombrie și noiembrie etapa a opta din tur, în care oaspeții n-au înscris, cu o singură excepție. Și anume în meciul CS Millenium II Giarmata – AS Timişul Urseni, având un deznodământ foarte rar întâlnit, rezultatul de… 7-7. Iar cum și ASU Politehnica II şi CS Timişul II Şag au câştigat acasă cu 7-0, în dauna celor de la CFR Timişoara respectiv Atletico Timişoara, nu mai puțin de o treime dintre participante au izbutit să înscrie de șapte ori într-un joc din runda săptămânii ce stă să se încheie.

La polul opus, și un singur gol a fost suficient pentru adjudecarea a 3 puncte, cei din Albina întrecând la limită cu 1-0 pe Chişoda prin reușita lui George Marcu în minutul 16.

Ocupantele podiumului, aflate la egalitate de puncte, câte 21 fiecare și despărțite de golaveraj, și anume CS Timişul II Şag, AS Albina şi CSC Ghiroda şi Giarmata Vii II, au izbutit o ușoară desprindere de pluton, a patra clasată, Srbianca, având 15 puncte.

Rezultatele etapei a VIII-a, programul rundei a IX-a, antepenultima a sezonului de toamnă, precum și clasamentul, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: