Campus de pregătire fotbalistică a copiilor în Timişoara: „Marcel Răducanu – individual football training”

Vacanţă activă şi… atractivă pentru copii, în acest an Campusul de pregătire fotbalistică a copiilor „Marcel Răducanu – Individual football training” urmînd a se desfăşura cu începere de duminică, în perioada 23-29 iunie. S-au înscris deja copii din Arad, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Bucureşti, Piteşti, Drobeta Turnu Severin, Iaşi, Galaţi, Târgovişte şi Timisoara. Iar înscrierile continuă dar mai sunt doar câteva locuri libere…

Campusul oferă două antrenamente zilnice, conduse personal de către Marcel Răducanu, alături de staff-ul său, dar şi cazare şi masă la „Hotel Aurelia Timişoara” (3 mese / zi) precum şi un program de vizitare a Timişoarei. La campus au totodată acces liber antrenorii care fac dovada carnetului de antrenor vizat la zi.

Fiecare participant va prezenta o adeverinţă medicală pentru a dovedi că este apt de efort iar, la sfîrşitul campusului, acesta va primi o evaluare de final.

*

Înscrierile se fac completînd formularul de aici: http://on.fb.me/YLnYft

 

Preţul pentru stagiul de 7 zile este 230 euro, în conturile:
– Cont LEI deschis la RAIFFEISEN BANK (Agentia Tisa, Timisoara):
RO66RZBR0000060012613764
– Cont EURO deschis la RAIFFEISEN BANK (Agentia Tisa, Timisoara):
RO45RZBR0000060015480492

Contact: Tiberiu Turloiu, preşedinte FC Porto Bega, tel. 0737578079 sau office[at]fcportobega.ro.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: