Cap Gavriluţă, 1-0 Chişoda şi „La Mulţi Ani!” Glodeanu

Fundaşul central Lucian Gavriluţă a marcat cu capul golul victoriei Chişodei în dauna Unirii Cerneteaz, în meciul uvertură al etapei a XX-a a Diviziei D Timiş disputat joi de la ora 16, şi în care învingătoarea a utilizat doar şase dintre titularii cu care câştigase la zero şi primele două jocuri din retur.

„FC Chişoda îi dedică victoria căpitanului echipei în jocul de astăzi, Ovidiu Glodeanu, cu urarea <La Mulţi Ani!>, la împlinirea vârstei de 22 ani”, a spus după joc Adrian Rus, conducător al clubului învingător.

Echipa antrenată de Cristian Safta, cu 9 puncte acumulate din tot atâtea posibile în 2011, a urcat astfel pe locul 3 în ierarhia ligii a patra timişene, devansând-o acum cu două puncte pe Timişul Şag, care primeşte sâmbătă vizita liderei Flacăra Făget, într-un derby la care vor asista şi echipierii Chişodei.

A fost Unirea Cerneteaz – FC Chişoda 0-1, meciul disputându-se însă la Chişoda, conform înţelegerii dintre cele două grupări, în dorinţa de a evolua pe un gazon bun, tăvălugit în două rânduri în perioada precompetiţională, comparativ cu suprafaţa de joc impracticabilă a Unirii. Conducătorii Chişodei lansaseră sâmbătă invitaţia ca partida să se dispute pe terenul lor iar gazdele în scripte au acceptat, în cele din urmă întâlnirea având loc joi, şi nu vineri, permiţându-i astfel antrenorului Unirii, Romeo Malac, să îşi exercite mâine calitatea de delegat observator la o dispută de Divizia C.

„A fost un bun prilej pentru ca antrenorii să utilizeze ca titulari şi alţi jucători din lot şi să le testeze potenţialul într-un meci oficial. Miercuri s-a efectuat un antrenament mai tare iar în ultima clipă am convenit pentru disputarea în devans a jocului, joi în loc de vineri, aşa încât, în cele din urmă, n-a fost tocmai uşor”, a explicat Adrian Rus.

Safta i-a aliniat la învingători pe Szofran – Gherman, Oprescu, Gavriluţă, Lupulescu – Dobre (Filimon), Glodeanu (căpitan), Golea (Ilcău), Bucure – Sas (46, Abu Lebda), Lefter (Buta), atacantul Abu Lebda intrând în joc la pauză iar Filimon, Ilcău şi Buta în cursul reprizei secunde. Holca, Bulaichi şi Viţan au fost rezerve neutilizate la FC Chişoda, al cărei următor meci este tot în propriul fief, miercuri după-amiază, 30 martie, în etapa a XXI-a, prima după trecerea la ora de vară, contra codaşei din Teremia Mare (FC Sânandrei).

Szofran, Oprescu, Dobre, Golea şi Lefter au fost titularizaţi în premieră în 2011.

„Ulterior vom avea două deplasări, la CSM Lugoj şi Dragşina, meciuri din care sperăm să acumulăm cât mai multe puncte. Mizăm şi pe un rezultat convenabil nouă la Şag, în disputa Timişul – Flacăra Făget, care ar putea comprima duelul din fruntea ierarhiei, unde se mai pot înregistra întorsături ale situaţiei”, a apreciat Adrian Rus, de la FC Chişoda, grupare urcată pe locul 3 şi care aşteaptă pe teren propriu în retur primele clasate, Flacăra respectiv Juventus Pişchia.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 4 =

 


Alte articole legate de acest subiect: