Careul timișean din Seria 8 în Liga 3, cu cvintetul arădean și CSM Reșița

CSM Reșița, marea perdantă la barajul de promovare în Liga 2, se va alinia în noul sezon al Ligii 3 în cadrul Seriei 8, trecând așadar peste vară din Seria 7 în cea timișean-arădeană, care se va menține în mare măsură în componența din ediția anterioară, tot cu un cvintet arădean – ușor modificat, și tot cu un cvartet timișean – și acesta ușor modificat.  

Câștigătoarea detașată a Seriei 7, dar depășită ulterior în dubla manșă de baraj a finalei pentru promovarea din Liga 3, constituie noutatea notabilă în componența Seriei 8 arădean-timișeană în noua ediție de campionat 2022-2023.

Componență din care nu mai face bineînțeles parte CSC Dumbrăvița – prin promovarea ”verzilor” în Liga 2, cvartetul bănățean fiind însă refăcut de CS Phoenix Buziaș, campioană a Diviziei D Timiș și promovată la baraj în Liga 3. 

Și cvintetul arădean este refăcut, alb-albaștrii de la ACB Ineu luând locul celor de la Frontiera Curtici și alăturându-se astfel cluburilor din Cermei, Chișineu Criș, Lipova și Pecica. 

Din Timiș, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Avântul Periam, Pobeda Star Bîșnov și nou-promovații din Buziaș. Care va să zică se reeditează duelul ghirozean – reșițean din semifinala de baraj pentru promovarea în Liga 2, 0-1 în tur pe ”Emilian Pavel” și 1-1 în retur pe ”Mircea Chivu”.

Sezonul va începe în ultimul weekend din august iar programul etapelor va fi stabilit săptămâna viitoare. Toate celelalte ”țintare”, din Superliga și până în liga a VI-a de ”Promoție”, plus în Liga 1 Feminin, pe coloana clasamentelor secțiunii Fotbal.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: