Câte un gol pe repriză, din penalty în restanţă, „dublă” a lui Petrişor în deplasare într-un joc în devans din runda finală a Diviziei D Timiş

Fotbal şi la mijloc de săptămână în liga a patra judeţeană, marţi fiind programate două întâlniri din returul Diviziei D Timiş, una restantă şi încheiată la egalitate din lovituri de la 11 metri, alta în devans din etapa finală şi adjudecată la zero de vizitatori prin „dubla” lui Petrişor.

Dacă primele două eşaloane la nivel naţional au intrat de luni seară în pauza de vară, odată ce nici Csikszereda n-a intrat la baraj în SuperLiga, aşa cum nici CS Mioveni nu înscria la rândul ei absolut deloc tur-retur celor din Botoşani în celelalte dispute dintre trupele de play-off din Liga a II-a şi ameninţatele din play-out-ul elitei, iar în Liga a III-a mai sunt de jucat strict doar finalele barajelor de accederea pe scena secundă, printre care şi CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – FC Bihor, mai întâi sâmbătă de la ora 18 pe „Emilian Pavel”, celelalte 4 duble manşe fiind între grupări din Vrancea şi Buzău, Ilfov şi din Bucureşti – şi anume CS Dinamo, Argeş şi Vâlcea respectiv Bistriţa-Năsăud şi Mureş, în schimb la nivelul judeţean al ligii a patra încă mai sunt etape de bifat, unele partide având loc aşadar şi marţea.

Dar despre ce este vorba?

În primul rând despre o restanţă din etapa a 34-a, CSO Deta – CS Comloşu Mare, încheiată la egalitate după ce gazdele conduceau la pauză: 1-1 (1-0).

Localnicii au deschis scorul prin Adrian Dan în minutul 15, din lovitură de la 11 metri, oaspeţii egalând cu 10 minute înainte de final prin Sorin Oneţ, care a transformat la rândul său o lovitură de la 11 metri.

S-a jucat şi un meci în devans din cadrul ultimei etape de campionat, AS Gelu – CSC Liebling, încheiat cu victoria vizitatorilor, şi în acest caz înscriindu-se câte un gol pe repriză: 0-2 (0-1).

Elevii pregătiţi de Alin Miclea s-au întors cu toate cele trei puncte de la Gelu, prin „dubla” reuşită de Flavius Petrişor în minutele 33 şi 83.

Ultimele rezultate şi ierarhiile la zi în toate eşaloanele, pe coloana datelor tehnice şi clasamentelor din secţiunea Fotbal în Sporttim, iar în cazul „fotbalului mic”, şi programul viitor. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 9

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: