Câți bani poți câștiga din pariuri sportive online? Vezi ce ai de făcut

Întrebare: Câți bani poți câștiga din pariuri sportive online? Răspunsul este simplu: câți îți propui! Nu este deloc o glumă. Chiar poți câștiga câți bani îți propui din pariuri, cu condiția să ai un obiectiv realist și un plan bun.

Dacă vrei să alimentezi contul de pariuri cu 50 de lei și să retragi 5.000 peste o lună, mai bine las-o baltă. Îndrăznesc să spun că ai șanse 2%, iar asta este varianta optimistă. Da, știu că vezi pe internet bilete atât de lungi de ies din ecran, pe care un super parior câștigă mii de lei cu o miză de 2-5 lei. Nu spun că nu se întâmplă. Din când în când, cineva ia premiul cel mare la Loto, nu-i așa? Am însă toate motivele să cred că peste 90% din acele bilete sunt făcături.

Strategie bazată pe procente

Sunt două modalități prin care poți obține un profit ok la pariuri sportive. Una „lucrează” cu procente din bankroll. Să spunem că începi de la o bancă de 100 de lei. Îți poți fixa o țintă zilnică de câștig de 10% din bancă, iar miza maximă a unui pariu să fie de 5% din bancă. Dacă atingi ținta de profit pe ziua respectivă, de oprești. De asemenea, fixezi un buget zilnic pentru pariuri de 20%. Dacă ai o zi proastă și l-ai atins, te oprești.

Pentru exemplul cu un bankroll de 100 de lei, în prima zi vom avea o țintă de profit de 10 lei, o miză maximă per pariu de 5 lei și un buget zilnic de 20 de lei. Să presupunem că atingem ținta de profit și ajungem la bankroll 110 de lei. În ziua următoare, vom avea o țintă de profit de 11 lei, o miză maximă per pariu de 5.5 lei și un buget zilnic de 22 de lei ș.a.m.d. Din proprie experiență îți spun că poți face un profit de 300-400 de lei în prima lună. Fie îl retragi, fie îl lași și pornești de la o bancă mai mare care va genera, automat, un profit mai mare pentru luna următoare.

Alt model de pariere

O a doua modalitate este să împarți banca în părți egale, pe care să le mizezi pe biletul zilei la o cotă în jur de 2.00. Considerând miza fixă de 10 lei, într-o lună vei avea 30 de pariuri  pe cotă de 2.00. Dacă toate ar fi câștigătoare, ai avea profit 300 de lei, dar știi foarte bine că nu poți avea numai pariuri câștigătoare. Dacă pierzi în 10 zile și câștigi în 20, vei avea un profit de 100 de lei. Nu este mult, dar nici puțin, pentru că îți dublezi banca. Unde îți mai poți dubla banii în numai o lună?

Așa cum ți-ai dat seama până acum, suma de bani pe care o vei câștiga depinde de numărul de pariuri plasate, de miză și de procentul de pariuri câștigate. Personal, prefer primul model de pariere, pentru că mi se pare mai dinamic. Cu cât crește banca, cu atât poți câștiga mai mult. Pe de altă parte, stabilirea unui buget zilnic ca procent din bankroll reduce considerabil pericolul de a pierde toți banii. Ar trebui să pierzi zeci de pariuri la rând și nu cred că e posibil, dacă te pricepi la sportul pe care joci.

Nu ignora niciun detaliu

Nu trebuie să fii cel mai mare expert în pariuri ca să îți dublezi bugetul într-o lună, dar este obligatoriu să fii disciplinat. Ți-am prezentat două planuri de pariere, dar ele sunt mult mai multe. Îți poți face o strategie proprie, în funcție de stilul de joc. Pariurile live îți pot aduce o creștere foarte rapidă a băncii dacă ești inspirat și, cel mai important, dacă respecți managementul banilor prevăzut în respectiva strategie.

Este esențial să poți aprecia singur gradul de risc al unui pariu, pentru a plasa miza corectă. Ca să se întâmple asta, e nevoie de experiență și de o analiză a meciului în care să nu fie ignorat niciun detaliu: rezultatele recente ale echipelor implicate, rezultate directe, miza echipelor, cum joacă fiecare formație acasă / în deplasare, cât de oscilante sunt rezultatele lor, ce jucători sunt accidentați sau indisponibili, starea terenului, timpul probabil.

Dacă vrei ca pariurile să fie profitabile, tratează-le ca pe un business, cu toată seriozitatea. Îți pot aduce un salariu de patron!

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Publicitate și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: