Ce ia pe mere, Mama Mia Becichierecu Mic dă pe pere: 1-2 cu Bihorul Beiuş

Fără jucătorul Semenea, un tînăr cooptat din garnitura de juniori B a „Banatului”, şi care a fost convocat începînd de luni, vreme de o săptămînă, la lotul naţional, AS Nuova Mama Mia Becichierecu Mic a repetat marţi pentru a doua oară la rînd contraperformanţa de a pierde pe teren propriu toate punctele puse în joc şi abia cîştigate cu trudă şi ca un semn al marilor speranţe în deplasarea din runda precedentă.

Sorin Bălu, mîhnit de eşecul de marţi, al treilea acasă în acest retur

Timişenii, periclitaţi în ierarhia seriei a V-a a Diviziei C, pierdeau în precedentul meci acasă, 0-1 cu Autocatania, după ce tocmai cîştigaseră la Giarmata, cu 3-1, în faţa lui Millenium. Istoria s-a repetat şi în runda a XXIII-a, elevii lui Sorin Bălu şi Narcis Petre cedînd cu 1-2 în faţa Bihorului Beiuş, după ce în week-end s-au impus la Reşiţa, 3-1 în faţa lui Şcolar.

„Este greu de acceptat să-ţi creezi 5-6 ocazii mari de tot, iar oaspeţii să te învingă cu un şut de la 25 de metri şi o aşezare”, a spus antrenorul Sorin Bălu după cel de-al 3-lea eşec pe teren propriu în 2012, cu acelaşi scor, 1-2, înregistrat şi contra Naţionalului Sebiş. Dragodan a deschis scorul în minutul 50, cu o reluare cu piciorul, în urma centrării expediate de Zurbagiu, dar Galea a ripostat prin reuşitele din minutele 52 şi 62. Zero şi totul de la capăt, în deplasarea de sîmbătă la liderul ACS Recaş, pentru nişte timişeni care s-au înclinat la Becichierecu Mic în formula Iacob – Ştefanovici (Centea), Telescu, Hecsko, Radu – Hodiş, Zurbagiu, Luţă, Bîldea – Jilcu, Dragodan (Scînteie). Pe bancă: Culda, Filip, Burduhos.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sase = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: