Ce performanțe pot face echipele din Timișoara în actualul sezon de Liga 2?

Noul sezon de Liga 2 este programat să înceapă în data de 6 august și va avea 20 de echipe la start, printre care și echipele din Timișoara, Ripensia Timișoara și Politehnica Timișoara. Cluburile timișorene din sezonul Ligii 2 se pot aștepta la niște performanțe bune ale echipelor lor. Echipelor din Timișoara li s-au alăturat jucători noi în acest sezon, jucători ce caută o șansă de a arăta ce pot face. Scopul lor este să-și îmbunătățească rezultatele și să se asigure că vor rămâne în competiția din Liga 2 cât mai mult timp posibil.

Politehnica Timișoara – o echipă cu noi forțe de joc

Performanța echipei Poli Timișoara în actualul sezonul de Liga 2, depinde pe punctele forte ale fotbaliștilor existenți și nou veniți. Deși nu există o certitudine privind randamentul echipei, noii jucători vor putea ajuta echipa să evolueze în mod pozitiv în acest sezon, uitând de rușinea retrogradării în Liga 3. 

Cu Poli Timișoara au semnat în acest sezon noi fotbaliști, precum Silviu Pană de la Petrolul Ploiești, Călin Jurj – CA Oradea, Daniel Benzar, revenit la Poli după ce inițial a plecat în SUA sau Marco Andone de la CS Tunari. Alături de aceștia, au mai semnat și Răzvan Milea, Carol Taub, Daniel Isvoranu, Aleksandar Tsvetkov, Karlo Plantak și Marin Mudrazija, care promit că vor avea performanțe incredibile. 

Este de remarcat faptul că Poli Timișoara se află în prezent pe locul 15 în clasamentul Ligii 2, imediat după Rispensia Timișoara, o poziție bună, având în vedere istoria recentă. Au fost relativ consecvenți în ultimele sezoane și au un număr de jucători talentați, așadar probabil că vor fi candidați la primele locuri în acest sezon.

Ripensia Timișoara – și-a obținut sportiv dreptul de a juca în Liga 2

Ripensia Timișoara va juca zece meciuri în deplasare, dar și nouă acasă în noul sezon al Ligii 2. Deși echipa este una relativ nou înființată, în 2017, echipa de juniori își dă tot interesul pentru rezultate excepționale. 

Totuși, Ripensia va trebuie să joace cu echipe mari, candidate la promovare și calificarea în play-off. Ținând cont de reușitele din deplasare din anul precedent, Ripensia Timișoara se dovedește a fi un candidat la primele locuri ale clasamentului. 

Meciul de debut îl vor avea cu Gloria Buzău, iar cel de încheiere al sezonului, cu Steaua București. Rămâne de văzut dacă spiritul ripensist va putea face față echipelor puternice. 

Cu toate acestea, ambele cluburi s-ar putea lupta să se ridice la nivelul așteptărilor unor performanțe ridicate, dat fiind echipele ce fac parte din Liga 2 până acum în acest sezon. Dacă ești fan Poli sau Ripensia Timișoara, urmărește clasamentul pentru scoruri live și susține-ți jucătorii la fiecare meci.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: