Ce trebuie să știu pentru a juca în siguranță la pariuri online?

Vrei să joci la pariuri online în deplină siguranță? Uită de zvonurile și miturile de care ai auzit, pentru în cele ce urmează îți voi spune tot ce trebuie să știi pentru a putea juca la pariuri online fără să riști absolut nimic!

Piața pariurilor online a început să fie reglementată în România în vara anului 2015. Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și-a început activitatea odată ce guvernul a promulgat legile ce vizează jocurile de noroc online. De atunci, pariorii din România au voie să joace în mod legal numai la casele de pariuri online licențiate la ONJN!

Atenție! Pe site-ul ONJN vei găsi o listă albă și o listă neagră, cu operatori licențiați respectiv interziși. Cu toate acestea, există și alți operatori care nu figurează pe niciuna dintre cele două liste. Totuși, nu ai voie să pariezi la nici un operator care nu este pe lista albă! Pentru a fi mereu la curent cu ultimele schimbări din industrie este indicat să urmărești site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la no din țară. Acolo găsești tot felul de știri din industria jocurilor de noroc în premieră și informații de ultimă oră care te vor ajuta să rămâi mereu de partea legalității și să eviți orice risc!

În plus, specialiștii îți recomandă 5 agenții de top care dețin licență definitivă la ONJN și la care vei avea dreptul să pariezi 100% legal și fără nici un risc până cel puțin în 2026!

Foarte mulți pariori uită să-și verifice contul după ce se înregistrează pe site-ul unei casei de pariuri online, în timp ce alții au oarece rețineri în a-și furniza anumite date personale. Problema este însă simplă: statul obligă toate casele de pariuri online licențiate la ONJN să verifice conturile utilizatorilor în termen de 30 de zile de la înregistrare, altfel, operatorul este silit să suspende contul și să vireze fondurile existente către bugetul de stat.

Dacă vrei să nu ai probleme și să nu uiți, cel mai indicat este să-ți verifici conturile nou deschise imediat după înregistrare. Trimite-i operatorului o copie de pe buletinul tău și una de pe o factură recentă de apă, gaz sau curent și eventual, dacă ți se cere, o poză cu cardul bancar pe care l-ai folosit pentru a efectua depunerea (acolo unde este cazul).

Nu-ți face probleme cu privire la siguranța datelor tale. Confidențialitatea documentelor este asigurată pe viață, prin lege, iar gradul de securitate al caselor de pariuri online de top este similar cu cel al băncilor, așa că chiar nu ai de ce să-ți faci griji în acest sens.

Ai nevoie de inspirație? Urmărește biletul zilei pe PariuriX.com, acolo unde găsești zilnic zeci de avancronici și ponturi din diverse sporturi de la specialiști!

Declară veniturile provenite din pariuri online și plătește impozitul cuvenit. Impozitul la pariuri online este bazat exclusiv pe retragerile pe care jucătorul le efectuează din contul de pariuri online. Cu alte cuvinte, este irelevant rulajul realizat sau profitabilitatea pariorului. Dacă ai depus 100 RON și i-ai pierdut, nu ai nimic de declarat, însă dacă ai depus 200 RON și ai retras 50 RON, va trebui să plătești impozit pentru cei 50 RON retrași.

Retragerile se impozitează în mod individual și NU cumulat. Astfel, dacă nu ai efectuat nici o retragere mai mare de 66.750 RON, vei avea de plată 1% din sumele retrase. Despre calcularea impozitului nu trebuie să te preocupi, întrucât datoria ta este doar să completezi retragerile efectuate anul trecut în declarația nr. 200 de la ANAF, între 1 ianuarie și 31 decembrie, și să le depui până pe data de 25 mai a anului curent.

Operatorii le trimit de regulă jucătorilor lista cu retragerile efectuate în anul precedent în luna februarie. Totuși, dacă nu ai primit lista retragerilor poți solicita acest lucru contactând agențiile de pariuri online la care ai jucat. Citește aici mai multe detalii despre plata impozitul la pariuri online.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Publicitate și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: