Ceartă pe bani ca la ușa cortului după jocul reprogramat Arsenal Flacăra Făget – Voința Biled, 2-2 în Divizia D Timiș

După ce sâmbătă a cedat acasă cu exact același scor cu care pierdea și cu încă o rundă înainte, 1-2, AS Arsenal Flacăra Făget a obținut astăzi al patrulea punct în noul campionat al Diviziei D Timiș, remizând acasă cu vicecampioana județeană la zi din Biled într-un meci reprogramat cu cântec din runda inaugurală și care s-a încheiat în aceeași notă controversată, la un nivel scăzut dar cu tonalități cât se poate de înalte.

AS Arsenal Flacăra Făget – AS Voinţa Biled s-a încheiat 2-2 (1-1), unica grupare calificată din județul Timiș din turul secund al noii ediții a Cupei României rămânând astfel neînvinsă în 5 etape de campionat, după ce în precedentele intercala victoriilor niște remize cu goluri cel puțin la fel de multe.

După cum se cunoaşte, acest meci nu s-a disputat în sâmbăta primei etape din motive legate de transport, mijlocul de locomoție al echipei din Biled capotând pe parcurs conform spuselor celor de la AS Voința, așa încât disputa programată pe 12 august la Făget dar rămasă atunci în suspensie a fost reprogramată pentru astăzi de la ora 17, când toate cheltuielile trebuiau suportate de oaspeţi, doar că gazdele au rămas cu… buza umflată. Delegatul celor din Biled a solicitat facturi pentru toate facilităţile ținând de desfăşurarea acestui meci reprogramat, şi a urmat cearta… Barem arbitrii şi cei doi observatori au primit… baremul cuvenit.

Iar pe seama acestui final cu scântei AJF Timiș se poate scărpina în cap a pagubă, ținând cont de decizia reprogramării întâlnirii, ce pare a fi deschis Cutia Pandorei. Hotărârea decidenților, cearta unor reprezentanți ai cluburilor implicate…

Inițial, cu zece minute înaintea fluierului de start lansat de Florin Brădău, a început ploaia, dar a încetat în minutul cinci, puțin după ce, în minutul patru, oaspeţii au deschis scorul prin Flavius Tomescu. Ulterior, şi trupa lui Adrian Brazovan şi-a dat drumul la joc, ratând câteva situaţii bune de gol, dar nu şi în minutul 19, când Florin Bolgea a egalat la unu, rezultat cu care s-a încheiat prima repriză.

După pauză, gazdele au efectuat trei schimbări, intrând Ţofei, Chelbu şi Coşolan în locul lui Dănăilă, Apostol şi Jurj.

În mitanul secund Bolgea putea face 2-1 în minutul 53, după ce a driblat şi portarul, însă a trimis mingea pe lângă poarta goală. Patru minute mai târziu portarul Bogdan a scos o minge de la rădăcina barei, respingând şutul lui Neagu din lovitură liberă din afara careului de 16 metri.

Şi cum ocaziile de regulă se răzbună, vizitatorii au punctat prin Dragan Paulevici, în minutul 64. Ocaziile s-au succedat la poarta apărată de Bogdan, campion al ratărilor fiind Bolgea. Și totuși, cu zece minute înainte de final, în urma unei lovituri de colţ, centrarea lui Simedroni în faţa porţii a adus egalarea prin autogolul semnat de Raul Brustureanu: 2-2…

Cu toate că gazdele puteau învinge dar ratările au curs ca pe apă, localnicii pierzând două puncte. Spre final, în minutul 87, antrenorul Nicu Bogdan a fost trimis în tribună pentru proteste la deciziile asistentului Horațiu Lotrean.

*

Făget: Silviu Manzur – Virgil Sălăjan, Denis Gruneanţu, Alexandru Neagu, Radu Popovici, Răzvan Simedroni, Cătălin Dănăilă, Horea Onae, Robert Apostol, Florin Bolgea, Flavius Jurj.

Antrenor: Adrian Brazovan.

Pe bancă: Claudiu Moale, Gabriel Chelbu, Claudiu Schmidt, Sergiu Ţofei, Florin Coţolan şi Claudiu Ardelean.

Biled: Nicuşor Bogdan – Raul Brustureanu, Bogdan Piloiu, Adrian Meltiş, Cristian Bobu, Cornel Mihalache, Florin Sandu, Dragan Paulevici, Ionuţ Nemiţeanu, Flavius Tomescu şi Alin Stroe.

Pe bancă: Antonio Mihalache, Răzvan Ungureanu şi Cornel Bud.

Arbitri: Florin Brădău – Horaţiu Lotrean şi Marius Cioară. Observatori: Alexandru Onaca şi Nicolae Pleşa.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 6 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: