Centrul de Excelență, al treilea succes la zero în deplasare în Liga Elitelor U17

Plasată cu un joc mai puțin disputat în imediata apropiere a podiumului înaintea acestei etape a noua în Seria de Vest din Liga Elitelor U17, pe care a inaugurat-o vineri după-amiază sub Cetate, echipa Centrului de Excelență Timișoara evoluând la categoria juniorilor B, din care și face parte ca grupă de vârstă, fiind vorba despre generația 2000, și-a prelungit la șase seria aparițiilor fără înfrângere, ba mai mult, impunându-se pentru a treia oară la zero în deplasare.

picture-liga+elitelor+u19+u17.jpg-604-423-1-85

În calitate de gazdă fără victorie în cont, Centrul de Excelență Deva s-a înclinat cu 0-1, Șimăndan înscriind după pauză unicul gol al întâlnirii câștigate de Centrul de Excelență Timișoara, care deține acum bilanțul 8 6 1 1 25-8 19 puncte.

În acest week-end este programat restul etapei a IX-a în Seria de Vest a Ligii Elitelor U17 dar și aceeași rundă a noua la categoria Ligii Elitelor U19, fără însă ca Tricolor 11, formație a Centrului de Excelență Timișoara, să joace în deplasare la Satu Mare, disputa cu CS FC Olimpia 2010 fiind amânată pe 23 noiembrie, dar fiind că ”pepiniera” de pe Bega este principalul rezervor al selecționatei juvenile sub 17 ani a României, care marți va debuta acasă contra Austriei în turneul de calificare din prima fază a preliminariilor UEFA Euro U17.

Pentru tripla din 25, 28 și 30 octombrie cu austriecii, Anglia și Azerbaijan, din Ilfov, selecționerii Gabriel Manolache și Cristi Petcu au convocat și 7 juniori de 2000 de la Tricolor11, și anume Jurj, Manolache, Țieranu, Chera, Ilie, Sefer și Casian, în lotul de 18 fiind și Onișa, crescut la LPS Banatul și la rândul său component al ”Centrului” de pe Bega în sezonul trecut, anul acesta trecând însă în fotbalul italian.

Victoria de la Deva a garniturii ”Centrului” implicată în Liga Elitelor U17 vine după alte succese la zero în deplasare, 2-0 la Miercurea Ciuc și chiar 8-0 la Târgu Mureș, cu Centrul de Excelență din orașul ardelean, după care, cel mai recent, s-a consemnat un 1-1 la Alba Iulia. Centrul de Excelență Timișoara ar mai fi avut o deplasare, devenită restantă, din etapa a II-a, ce se va disputa pe 9 noiembrie, la LPS Satu Mare.

Acasă în schimb, Centrul de Excelență a primit gol în fiecare apariție din noua campanie la U17, 3-2 cu LPS Bihor, 2-3 cu UTA BD, 3-1 cu Interstar Sibiu și 5-1 cu LPS Banatul.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: