CFR: portarul junior Vlad apără un penalty la prima sa fază!

CFR Timişoara a obţinut miercuri seară un al patrulea succes la rînd în returul Diviziei D Timiş, cu ocazia intermediarei din runda a 26-a, care a adus-o pe terenul „lanternei roşii” Progresul Gătaia, venită după 3 înfrîngeri consecutive, dar triumful smuls în urma unei faze fixe a fost de fapt şi mai „subţire” decît o arată scorul final, 0-1, cele 3 puncte fiind apărate graţie intuiţiei portarului de rezervă Vlad, eroul partidei, care, abia intrat în joc pentru a-şi substitui colegul eliminat din teren, a apărat o lovitură de la 11 metri.

„Am jucat enervant de bine. Dacă duminică am fost total nemulţumit, acum sunt mulţumit de jocul echipei, păcat însă că deşi am avut ocazii în prima repriză, nu le-am fructificat, căci cu totul altul putea fi scorul. Mai recurgi ca antrenor la anumite tertipuri de motivare a jucătorilor, şi acum le-am trimis o foaie în vestiar, să vadă fiecare ce au de făcut. Eu n-am intrat şi probabil au simţit. Alta a fost atitudinea lor faţă de joc”, ne-a spus Imi Vasko, antrenor al gazdei Progresul, care a avut şansa egalării la mijlocul părţii secunde, cînd Loga a ratat însă un penalty pe care l-a obţinut Cosur.

Acelaşi Cosur a mai avut o bună oportunitate, cu o lovitură de cap: „Chiar am avut ocazii!” a specificat Vasko.

Unicul gol a fost marcat de Oberşterescu, cu capul, în urma unei faze fixe, Tescu executînd un corner. „Căldura a influenţat prestaţia noastră dar ca efort depus, este mulţumitor. Suntem mulţumiţi de cele 3 puncte dar nu şi de joc. Este un joc foarte slăbuţ, poate cel mai slab de cînd am preluat echipa, însă sper să ne revenim destul de repede”, ne-a spus Andrei Pobega, antrenor secund la CFR Timişoara.

Fără Parfenie, suspendat, respectiv Năstase – accidentat, CFR a avut la rîndul ei ocazii de marca, Iţu ratînd singur cu portarul, însă a tremurat la faza din minutul 73, cînd portarul Mercescu a văzut cartonaşul roşu pentru un fault asupra lui Cosur, penalty-ul fiind apărat de juniorul Vlad, născut în anul 1996, şi care, la prima sa fază de joc, a salvat două puncte pentru vişinii.

Şi Progresul a încheiat în 10 oameni, după ce în ultimele faze ale meciului a fost eliminat şi Roman, sancţionat cu două cartonaşe galbene.

Progresul Gătaia: Rusu – Roman, Ionesi, Loga, Apro – Popa, Siminiceanu, Ema Kovacs, Parvani – Cosur, Mihali. Au mai jucat: Horţ, Dreşcan, Pricop. Pe bancă: Petrar -.

CFR Timişoara: Mercescu (Vlad) – Soare, Oberşterescu, Hriţcan, Bonda – Stiopu, Ciobanu, Baidoc, Tescu – Ungur, Iţu. Cornu, Scutelnicu, Romaneţ.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = opt

 


Alte articole legate de acest subiect: