CFR Timișoara egalează scorul sezonului: 10-1 cu Banatul

CFR Timișoara a egalat în căderea de cortină a rundei a 28-a în Divizia D Timiș, disputată de la ora 13, scorul actualei stagiuni, trecînd cu 10-1 de aceeași Banatul Nerău care încasa o papară identică și în etapa a 4-a, la Chișoda. Vișiniii s-au pregătit așadar pentru mai dificila deplasare din etapa intermediară de miercuri, la Dumbrăvița, oferind cu această ocazie debutul unor juniori de 14 ani, Ochea și Văsui.

Tot la 9 goluri diferență s-au mai impus în 2012-2013 și liderul Mama Mia, la Gottlob, respectiv aceeași Chișoda, cu Real Dragșina, dar rușinoasele înfrîngeri cu 10 goluri suferite de către Banatul Nerău ridică semne de întrebare dacă nu cumva amenințările venite dinspre comuna vest-timișeană în privința retragerii echipei din campionat, cam una-două pe sezon, nu sunt doar praf în ochi pentru acoperirea propriilor slăbiciuni.

Parfenie a deschis scorul deja în minutul 2, Iorgovan deschizînd apoi contul celor 5 realizări ale sale, cu ”dubla” din minutele 13 și 21. Zele a marcat golul 4 în minutul 45, din penalty, obținut de Rogojinaru, iar potopul de goluri pe căldura din mai a fost continuat la reluare de fundașul Oberșteresu, în minutul 50, cu capul, în urma unui corner, respectiv același Zele, în minutul 58, Iorgovan, în minutele 76, 78 și 80, respectiv Crișan (87).

CFR Timișoara și-a mai creat alte multe ocazii, luînd jocul în serios. ”Le-am spus că este o pregătire a jocului de miercuri, de la Dumbrăvița”, a explicat antrenorul Andrei Pobega.

CFR a oferit cu acest prilej debutul unor juniori din generația 1999, și anume Remi Ochea – mijlocaș central, născut la 17.2.1999, respectiv Angelo Văsui – mijlocaș dreapta, născut la 1.3.1999, care a și oferit două centrări de gol.

CFR s-a impus la scor prin Toma – Soare, Oberșterescu, Hrițcan, Livădaru (50, Staicu) – Rogojinaru (65, Bonda), Parfenie, Baidoc (54, Ochea), Zele (60, Văsui) – Iorgovan, Crișan. Pe bancă: Rain – Brînzan.

Au absentat Ițu și Domșa – accidentați, respectiv Neamțu și Năstase, reținuți de obligații de muncă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 9 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: