CFR Timişoara, nu 99%

Pe când unele echipe s-au reunit zilele acestea pentru reluarea pregătirilor, altele s-au întrunit cât să răspândească veşti dintre cele mai neplăcute. Cazul divizionarei D CFR Timişoara, cândva o vicecampioană naţională a României şi a patra între grupările timişorene în ordinea ierarhică la finele competiţiilor din 2013-2014, care e pe punctul de a nu se înscrie în viitoarea ediţie de campionat.

Pe suprafaţa de joc a arenei din spatele Gării de Nord iarba crescută în abundenţă nu mai aduce cu un gazon al dreptunghiului verde, ci cu un câmp cu bălării, iar cuvântul de ordine este incapacitatea de a continua întrecerea divizionară, şi pe fondul sistării de către Consiliul Local Timişoara a alocaţiei bugetare pe 2014 către clubul alb-vişiniu.

Nu este aşadar exclus ca formaţia CFR, a 14-a la finele ediţiei 2013-2014 în liga a IV-a, să nu participe în sezonul ce va demara pe 9 august, după ce zilele trecute, la reunirea lotului, sportivii au fost îndrumaţi să-şi caute alte echipe. N-ar mai fi realmente nici o şansă, pentru că „nu-s bani”, un termen la modă în sportul carpatin. S-au avansat şi procente în acest caz, CFR Timişoara mai având şanse doar 1% să scoată locomotiva din depou. Antrenorul-jucător Daniel Oberşterescu pare a lua drumul Sânnicolaului Mare, laolaltă cu Crişan, dar veştile rele în cazul unora pot aduce un zâmbet de satisfacţie, oricât de amarnic ar fi acesta, pe chipurile altora. Rămâne desigur de văzut dacă CS FC Ghiroda va continua în Divizia D Timiş, dacă nu cumva va primi un locşor la nivelul 3, însă dispariţiile Chişodei şi a lui CFR implică faptul că toate celelalte grupări care au încheiat sezonul 2013-2014 în liga a patra ar putea activa la acelaşi nivel, la care au urcat şi Ripensia, AS Murani respectiv Voinţa Maşloc. De urmărit…

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: