CFR Timişoara, scorul etapei în D Timiş: a doua oară 5-1 în 4 zile. Iorgovan, deja 9

CFR Timişoara a trecut astăzi tot cu 5-1 (2-0) şi de Real Dragşina, rămasă astfel cu doar 3 puncte în cont, după ce dispunea miercuri cu acelaşi rezultat şi de oaspetea codaşă din Jimbolia, într-o restanţă.

Acum, în runda a şaptea în Divizia D Timiş, CFR a reuşit scorul etapei, ocazie cu care Sergiu Iorgovan, revenit lângă Gara Mare după pregătirile efectuate cu CS Nova Mama Mia, a ajuns la cota 9, graţie unei „duble”. Minusul zilei, accidentarea lui Iulian Vântură, cel care deschidea scorul dar era retras în minutul 21, substituit cu Rus.

„Am reuşit încă un joc bun, în care ne-am creat multe ocazii de a marca. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor de jocul lor şi de rezultat. Sper în continuare să ia meciurile în serios şi să le câştigăm!”, a spus Andrei Pobega, antrenor al CFR-ului.

Pentru care au marcat Vântură, în minutul 7, Iorgovan (11), Crişan (63), Neamţu (76) şi din nou Iorgovan, în minutul 90, pentru Real reducând din handicap Enăchescu, 2-1 în minutul 55.

Iorgovan are aşadar 9 goluri marcate, urmat fiind, cu 6, de Flavius Tulcan, iar cu câte 5 de Pătraşcu şi Marchiş.

CFR Timişoara: Vlad – Neamţu, Oberşterescu, Şuleap, Livădaru – Berar, Parfenie, Baidoc, Crişan – Vântură, Iorgovan. Au mai intrat Ciobanu, Rus, Jucu, Ochea.

Pe bancă: Rain – Hriţcan, Văsui.

CFR are miercuri acasă cu Orţişoara şi apoi la Racoviţa.

Real Dragşina: Cozacu – Preda, Severin, Hodineanţ, Micluţ – Enăchescu, Vilcinschi, Hartapuc, Mititelu – Stoian, Chevereşan.

Au mai intrat: Bucovan, Ritter, Tâţaru, Manzur.

Pe bancă: Buta, Pătru.

Au absentat la Real: Anghel, Cadlecz şi Gaje. Drăgşinenii miercuri vor sta iar sâmbătă au la Orţişoara.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la CFR Timişoara, scorul etapei în D Timiş: a doua oară 5-1 în 4 zile. Iorgovan, deja 9

  1. vali spune:

    bravo CFR bravoSERGIU

  2. ctm spune:

    Bravo
    Se pare ca la retrogradare se vor bate Ortisoara, Dragsina, Peciu Nou si Jimbolia.

    Poate in 1-2 ani vom vedea o echipa a CFR-ului care sa se bata si la promovare. Oricum cei de la CFR (fete si baieti) merita sa aiba un stadion decent, iar faptul sa sa inceput ceva la tribuna 2 si va fi lasata asa peste iarna, se va distruge de tot acea tribuna daca nu se va acoperi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = sase

 


Alte articole legate de acest subiect: