Chişoda smulge o remiză revelaţiei Ghiroda, cu ultima suflare

CS Ghiroda a ratat sîmbătă de foarte puţin ocazia de a contura complet binemeritatul său statut de revelaţie a turului Diviziei D Timiş, pe care nou-promovata l-a încheiat pe podium, văzîndu-se însă egalată in extremis la Chişoda, de o vicecampioană a sezonului trecut care n-a mai cedat din runda a opta, cînd pierdea cu 2-1 la Dragşina…

Ghirozenii se clasează aşadar cel mai bine dintre formaţiile nou-promovate din Campionatul Judeţean, elevii lui Alin Miloş avînd doar două sincope însă încheind turul în trombă, cu o incisivă evoluţie la Chişoda.

Fără Gherman, accidentat, gruparea gazdă şi-a salvat la mustaţă pielea, egalînd la doi în prelungiri, dintr-o fază fixă, graţie lui Magdaş, care a fructificat cu capul lovitura liberă executată de Viţan, mai apoi chişozenii chiar avînd şi şansa loviturii de graţie, prin Ilie, care a scăpat singur spre gol dar a fost faultat din postura de ultima apărător de către Pop, care a fost eliminat.

Ar fi fost însă prea nedrept pentru CS Ghiroda, pînă atunci vioara întîi într-un meci frumos, antrenant, echilibrat, cu ocazii la ambele porţi.

Golurile aveau să cadă repede, mai întîi prin Glodean, care a şutat în minutul 7 de la 20 de metri, la rădăcina barei, bară-gol, 1-0, iar apoi prin Marius Andrei, în minutul 15, cu un şut pe sub Sîrbu.

Unii au fost cu golurile, pe cînd golgeterul Alexandru Baranyi a fost de această dată cu… barele, ochite în două rînduri, acelaşi puternic jucător ofensiv nedescurcîndu-se însă în două rînduri cu Sîrbu, cu care rămăsese faţă în faţă.

În replică, chişozenii au încercat prin Berceanu, care a avut însă un gol anulat pe motiv pe ofsaid. Baranyi avea totuşi să înscrie, în minutul 82, bară-gol din întoarcere, de la 17 metri, după care colegul său, Ciublea, abia intrat în joc, a irosit ocazii rarisime.

Iar cum regula nescrisă a fotbalului spune că ratările se răzbună, CS Chişoda a bifat şi al nouălea joc la rînd fără înfrîngere, o performanţă în sine, ţinînd cont de startul slab de campionat.

Onorurile merg însă, de data aceasta, la Ghiroda…

 

„Suntem foarte mulţumiţi de rezultat, ţinînd cont că abia am egalat în final, contra unei echipe care a dovedit şi azi că îşi merită locul din clasament. Am întîlnit o echipă bună, o plăcută surpriză”, ne-a spus Adrian Rus, delegat al gazdei CS FC Chişoda.

„Sunt mulţumit pe întreg parcursul echipei noastre, iar astăzi am făcut un joc bun, în care chiar puteam să cîştigăm dar barele s-au opus de 4 ori în acest meci. Nu ştim ce să ne mai facem, căci ratăm foarte mult!”, ne-a spus Alin Miloş, antrenor al oaspetei CS Ghiroda.

CS FC Chişoda: Sîrbu – Petruş (Golea), Viţan, Abu-Lebda (Sava), Vereşteanu – Furdean (Asoltanei), Glodean, Aldea, Ilie – Berceanu (Vasînca), Magdaş. Pe bancă: Danciu.

CS Ghiroda: Mateescu – Stanciu, Gruber (70, Mititelu), Andrei Bogdan, Giuchici (55, Pop Sorin), Andrei Marius, Fundiur (20, Sabou), Plopeanu (75, Ciublea), Pătraşcu, C-tin Popa, Baranyi.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Chişoda smulge o remiză revelaţiei Ghiroda, cu ultima suflare

  1. xavi spune:

    gol glodean dupa 1 an 2 saptamani si 3 zile :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 48

 


Alte articole legate de acest subiect: