Chișoda, Srbianca și Albina trag la titlul Seriei a II-a în etapele finale din Campionatul Municipal Timișoara

Verdictul în privința câștigării Seriei I a Campionatului Municipal Timişoara a fost dat încă de luni seară, mai precis deja din minutul 4 al jocului CS Timişul II Şag – Luceafărul  Timişoara, debut de meci al rundei finale în care oaspeții au rămas în 6 componenți, însă rămâne în suspans în Seria a II-a, în care mai sunt două etape de disputat.

În Seria I, cu rezultatul de 3-0 la ”masa verde” înregistrat în jocul de la Șag și remiza lui ASU Politehnica II la CSŞ Bega, campioană a întrecerii a fost desemnată CS Timişul II, echipă secundă a divizionarei D, care a promovat astfel în Campionatul Județean Timiș. Trofeul şi diploma i-au fost atribuite de trimisul AJF Timiş, observatorul Alexandru Onaca, care este şi organizator al acestui Campionat Municipal timișorean, acumulând 13 ani consecutivi de activitate în acest eșalon.

În alte meciuri din runda finală a Seriei I, FC Auto Timişoara – Electrica Timişoara 2-3 (0-3). Au marcat: Sorin Butaru (min. 50) şi Ilie Triţoiu (min. 61) respectiv pentru învingători Paul Nicoliţă (min. 18), Gabriel Beldie (min. 23) şi Nicolae Szofran (min. 39).

CSŞ Bega – ASU Politehnica II 2-2 (1-0). Gazdele au deschis scorul în minutul 30 din lovitură de la 11 metri şi au egalat prin autogolul lui Alexandru Grigoraş (min. 75), după ce același Alexandru Grigoraş egala în minutul 55 iar Laurenţiu Copoeru (min. 70) prelua conducerea pentru alb-violeți. Ambele goluri ale vizitatorilor au fost marcate din faze fixe, prima după o centrare a lui Cosmin Saizu din lovitură liberă de la 20 de metri, cea de-a doua din corner, executat tot de Saizu şi fructificat cu capul de Copoeru.

CFR Timişoara – Raris Timişoara nu s-a disputat, întrucât organizatorul vizitatorilor nu a ajuns la teren cu legitimaţiile de joc, chiar dacă echipa s-a înfățișat la meci, astfel încât arbitrul nu a dat ”undă verde” partidei. În asemenea cazuri rezultatul se omologhează cu 3-0, în această situație pentru gazde.

*

Seria a II-a

Liderul din Chişoda a învins cu 4-2 pe ACS Ghiroda II şi se menţine în continuare pe primul loc, datorită diferenței superioare de golaveraj, și mai sunt două etape de disputat. Pe locul secund este Srbianca Timişoara, cu acelaşi punctaj, 34, iar pe locul trei vine tare din urmă trupa lui Vasile Popaluca, Timişul Albina, cu 33 de puncte.

Timişul Albina – AS Carani II 8-4 (4-0). Au marcat: Ioan Roşu (zis Cioacă) – 2, Daniel Alexin – 2, Florin Lazăr – 2, Gabriel Marcu şi Daniel Lazăr – câte un gol, respectiv Daniel Erima, Fabian Motocea, Denis Ţical şi Fabian Inkeş. Cu această victorie, cei de la Albina s-au apropiat la un punct de primele două clasate.

Unirea Cerneteaz – Becicherecu Mic 2-1 (1-1). Au marcat: Ştefan Toc (min. 25) şi Adrian Jivan (min. 70), respectiv Dan Roman (min. 45).

În această serie mai sunt de jucat două etape iar lupta pentru primul loc este în continuare deschisă, trei echipe, și anume Chişoda, Srbianca şi Albina, deținând șanse sensibil egale la adjudecarea titlului.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 7 = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: