Ciacova – Comloşu Mare 3-1 şi Dudeştii Vechi – Belinţ 2-6 în restanţe din Divizia D Timiş

Toate restanţierele au marcat la mijlocul acestei săptămâni în întâlnirile reprogramate în liga a IV-a judeţeană, însă doar formaţiile mai bine clasate au simţit şi gustul victoriei, Progresul 1906 urcând astfel două trepte graţie succesului de la Ciacova, până pe 4 şi în fruntea plutonului decuplat însă pe de-altă parte la 7 puncte în urma podiumului fruntaş, iar nou-promovata din Belinţ, semnatară după pauză a unui… „set” în tenisul de câmp pe „Hristo Stoichkov” din Dudeştii Vechi, tot două poziţii până în fruntea jumătăţii a doua a ierarhiei Diviziei D Timiş cu 8 etape înaintea încheierii turului.

Iar clasamentul actualizat în urma disputării acestor restanţe din runda ultimei sâmbete din septembrie este publicat pe coloana dreaptă a datelor tehnice din secţiunea Fotbal, laolaltă cu rezultatele etapei a XI-a şi programul celei de-a XII-a, din weekend.

Progresul Ciacova – CS Comloşu Mare 3-1 (1-0).

Adrian Boghian, în minutele 43 şi 53, şi Marius Stănilă (min. 51) au înscris pentru Progresul la Ciacova în întâlnirea a două dintre cele doar 3 formaţii din Divizia D Timiş încă fără remize în cont după intrarea în cea de-a doua jumătate a sezonului de toamnă.

Ieri de la ora 17 s-a jucat această primă restanţă din cadrul etapei a X-a în liga a patra, încheiată cu victoria elevilor pregătiţi de antrenorul Cosmin Suşman, care a privit meciul din tribună, fiind suspendat fără nici un motiv, eliminat fiind de arbitrul Gaitin la partida cu cei din Giarmata.

În schimb, oaspeţii din Comloşu Mare, pe locul 17 cu 7 eşecuri în primele 10 apariţii, au avut înscrişi pe raportul de joc numai 12 jucători.

Iar apropo tot de vizitatori, Comisia de Apel a AJF Timiş a „trecut” din nou peste Comisia de Disciplină şi a redus la doar două etape pedeapsa aplicată clubului în privinţa suspendării terenului de joc, iniţial pentru 4 meciuri. În schimb directorul sportiv Constantin Busuioc a rămas cu suspendarea de 8 etape, scăpând ieftin prin prisma faptelor comise, însă cine poate şti!?, o fi vrut să primească mai mult, cum se mai poartă.

La fluierul arbitrului Mihăiţă Hromei au jucat formaţiile:

Ciacova: Sabac (min. 80, Ciobanu) – Marius Lazea, Francescu, Ciurariu, Năstase – Rosuş (min. 70, Jianu), Stănilă – cpt., Boghian (min. 60, Iorgovan), Sebastian Andrei, Andrei Lazea (min. 80, Circa), Gînju (min. 60, Tăbăcaru).

Antrenor: Cosmin Suşman. Delegat: Alin Ardelean.

Comloşu Mare: Jurcă – Matei, Oneţ, Marcu, Diac – cpt. – Dumitru, Coman, Bota – Pau, Costea, Stanciu.

Antrenor-jucător: Mircea Bota. Rezervă: Florin Brădău.

Iar tot din cadrul etapei a X-a, a treia grupare încă fără remiză în 11 etape, o nou-promovată, a galopat după pauză în fieful penultimei clasate, o ex-divizionară „C”.

Pobeda Star Bîşnov – CSC Belinţ 2-6 (1-2). 

Au marcat: Rocky Tranculov (min. 9, din lovitură de la 11 metri) şi Fabian Novac (min. 79), respectiv Mihai Socaci (min. 20, din lovitură de la 11 metri), Eugen Miculescu (min. 24), Roberto Ardelean (min. 51), Răzvan Dragomir (min. 69), Andrei Cărăbaş (min. 76) şi Lucian Ionescu (min. 87).

O surpriză oferită de nou-promovata din Belinţ prin „legarea” a patru victorii consecutive, inclusiv 3 succese în deplasare, la Comloşu Mare, Orţişoara iar astăzi la Dudeştii Vechi.

Acolo unde, la fluierul arbitrului Claudiu Gaitin au jucat următoarele formaţii:

Pobeda Star Bîşnov: Boboiciov – Berceanu, Tranculov, Muntean, Ienovan – Rad, Vincu, Plopeanu, Făgeţan, Budur, Novac.

Au mai jucat: Petcov, Ştefan, Todorovici.

Rezerve: Mesaroş, Karacsony, Babuşcov, Mirciov.

Belinţ: Cădariu – Miculescu, Cărăuşu, Claudiu Ardelean, Vieru – Benzar, Roberto Ardelean, Precupanu, Socaci, Miclăuş, Watzulek.

Antrenor-jucător: Eugen Miculescu.

Au mai jucat: Dragomir, Cărăbaş, Ionescu, Coţolan şi Gîrz.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × = cinci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: