Cîte 2 juniori din pepinieră prin rotaţie, săptămînal, cu cei mari

Vali Velcea s-a referit în preambulul unui retur care-l găseşte pe Dorin Goga răcit cobză, acuzînd miercuri o puternică stare febrilă cu deshidratare şi scădere în greutate, şi la strategia pe care o va aborda în retur în ceea ce priveşte filtrarea vîrfurilor Centrului de copii şi juniori, recunoscînd că „a fost o problemă de a crea un prim 11”, referitor la reglementarea cu 2 titulari sub 21 de ani.

Cine va mai urca din generaţia 1993 pe urmele lui Belu-Iordache, la echipa mare?

(foto: Claudiu Belu-Iordache, tînăr fundaş lateral crescînd deja pe lîngă echipa mare, cu posibilitate de a prinde primul „11”… Cine îi va călca pe urme, în pregătiri cu prima garnitură, prin rotaţie, săptămînal?)

Astfel, lotul secund-divizionarei va primi în sânul său săptămînal şi prin rotaţie cîte 2 componenţi ai Centrului de copii şi juniori, la pregătiri: „Dorim să continuăm emulaţia schimbului de generaţii pornită din cursul verii şi astfel am încercat să aduc şi în cantonament cîţiva tineri jucători pe care deja îi cunoaşteţi, iar pe unii să îi şi introduc în primul 11 al echipei, şi voi încerca să creez aceeaşi emulaţie şi cu juniori din cadrul Centrului de copii şi juniori ai clubului, şi spun voi încerca pentru că este foarte greu să am şi rezultate, şi să pot să şi cresc juniori din pepiniera proprie. Astfel încerc însă să creez pentru vîrfurile de formă din Centru posibilitatea să ia contact cu echipa mare. Dacă ne va permite parcursul nostru, pe finalul returului vom introduce mai mulţi tineri în teren, o vom face – de ce nu? Este un risc pe care mi-l asum, eu şi clubul, iar dacă tot a început această etapă a schimbului de generaţii, trebuie structurată şi atinsă în profunzimea ei. Avem acum oportunitatea să vedem şi tinerele talente din club, mai ales că, în privinţa jucătorilor de 21 de ani, a fost o problemă de a crea un prim 11”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cîte 2 juniori din pepinieră prin rotaţie, săptămînal, cu cei mari

  1. Pantera MOV spune:

    O prima MARE ocazie, ca multi sa-si arate concret „candidatura”, la un loc in lotul mare, e meciul de maine cu Gloria Arad! Ca sa speri la echipa „mare”, trebuie MACAR SA FACI FATA LA POLI 2, altfel ce pretentii? Dar vom vedea un prim pas, maine pe Stiinta!

  2. Duțu De Miticia spune:

    Să vedem pe cine preferă chivorchian. Această pacoste, nulitate sau scârboșenie pripășită prin Banat. Oare câte zile mai are de trăit în Timișoara?! Autoritățile își pot tăia singure creaca de sub picioare dacă îl păstreza la cârma Politehnicii după ce preiau frâiele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = saptezeci doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: