Clemență de la stăpânire, concesie sub formă de segregare: fotbal doar pentru înțepați și foști ”infectați”, dar obligatoriu cu botniță. Șurubul, când e strâns, când i se dă drumul… Politehnica – CSA Steaua, fără iubitorii sănătoși ai jocului: informații bilete

Diabolic în tirania sa, ”sistemul” aplică tacticile de manual ale condiționării psihologice a populației, apelând din nou la oarecare clemență și concesii, cel puțin pe adresa injectaților în anul în curs sau ”infectaților” în ultimele 6 luni, astfel încât să confere senzația că ”starea de alertă” ar fi cu… ”față umană”. Din nou fotbal doar pentru înțepați și foști ”infectați”, segregare a iubitorilor sportului pe falia artificial creată între pe de-o parte cei care s-au supus așa-zisei ”vaccinări” ori au trecut deja prin așa-zisa ”boală”, iar pe de altă parte cei sănătoși, cu interdicție de a intra în tribune, componentă a șantajului de împingere a maselor spre [email protected] Căci într-adevăr oculta te vrea bolnav, ”băgat în boală”. Așadar șurubul când e strâns, când i se dă drumul: broasca e opărâtă incremental… Duminică, Politehnica – CSA Steaua fără iubitorii sănătoși ai jocului: informații bilete.

Accesul unei secțiuni pe sprânceană a publicului va fi permis la jocul Politehnica – CSA Steaua, programat duminică, de la ora 12, în etapa a 15-a a Ligii 2, pe stadionul „Dan Păltinişanu, public care se va cerne dintr-o minoritate a cetățenilor deja inoculați sau trecuți prin așa-zisa ”boală”.

Mai explicit și negru pe alb, conform clubului gazdă în alb-violet, ”Participarea este permisă doar pentru persoanele care dețin certificat verde, respectiv:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Masca este obligatorie.”

În continuarea anunțului, ”Biletele pentru meciul cu CSA Steaua sunt disponibile în format digital, în mediul online. Prețul unuia este de 20 de lei, accesul este general la Tribuna I pentru poliști iar pentru suporterii echipei oaspete este rezervată Peluza Nord. Mai multe informaţii despre bilete şi acces, în link.”

Iar pentru a respecta limbajul de lemn al ”narațiunii oficiale”, de semnalat și că ”potrivit noilor reglementări competiţiile sportive se pot desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului, atât în spații închise, cât și deschise.”

De râs, pentru a nu fi de plâns…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = unsprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: