Clubul de dans Sportim Dance „Creşte un artist”

„Dacă eşti pasionat de dans şi îţi doreşti să îţi dezvolţi talentele, atunci suntem aici pentru tine!” lansează îndemnul Asociaţia Clubul de dans „Sportim Dance” Timişoara, lansând iniţiativa „Creşte un artist”.

Sportim Dance semnalează că „De-a lungul ultimilor ani, am avut ocazia să descoperim numeroase talente în domeniul dansului şi să le dezvoltăm prin intermediul proiectului nostru. Astfel, am reuşit să iniţiem artişti de talie naţională şi internaţională, dar şi să oferim oportunităţi tinerilor talentaţi de a se exprima prin dans şi de a-şi dezvolta abilităţile.

Vezi Ponturile la Pariuri de Azi (+15 ani de experienta in pariuri sportive)

„Dorim să încurajăm cultura și arta în rândul copiilor si tinerilor, să promovăm un stil de viață sănătos prin mișcare și să dezvoltăm comunitatea locală prin evenimente culturale și sportive. Astfel, prin intermediul proiectului „Creste un artist”, vom oferi sesiuni de cursuri gratuite pentru toți cei care doresc să învețe să danseze și să își dezvolte talentele artistice.

Vom acoperi mai multe ramuri ale dansului, de la dans sportiv, dans de societate și dans modern, până la street dance, dans aerobic, dans popular, salsa, merengue, tango argentinian și multe altele. Vom dezvolta și noțiuni de euritmie, mișcare și prezentare scenică, bune maniere și comportament.

Proiectul nostru este unul complex, care își propune să dezvolte un artist complet. Vom oferi oportunități unice de a socializa cu personalități cu calități și preocupări comune, de a învăța de la experți în domeniu.

În plus, practicanții vor avea oportunitatea să ia parte la evenimente culturale și sportive la nivel național și internațional, iar talentul va fi recunoscut și apreciat la adevărata valoare. Așadar, alătură-te nouă și începe-ți călătoria spre a deveni un artist complet!”

Cursurile sunt gratuite și deschise tuturor celor care doresc să își dezvolte talentele. CURSURI GRATUITE -sesiunea MAI-IUNIE 2023 – în diverse locaţii din judeţul TIMIŞ.

Detalii si inscrieri : 0720258570

Facebook : SporTimDance
Facebook : CresteUnArtist
Instagram : sportim_dance_timisoara
TikTok : sportimdance
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: