Codaşa Spartak spulberă în deplasare invincibilitatea Dumbrăviţei

Etapa a şaptea a Diviziei D Timiş, al cărei program îl puteţi lectura pe coloana din dreapta, a început vineri cu o adevărată surpriză, consemnată la Dumbrăviţa, unde gazdele, neînvinse în 6 runde, dintre care 4 disputate pe alte terenuri, s-au văzut răpuse pe final de Spartak Gottlob, autoare a unui defectuos start de sezon.

A fost 1-1 la bare dar 1-2 (0-0) după 90 de minute, ca efect al tratării jocului cu superficialitate de către elevii lui Florin Macavei. Care aveau să deschidă scorul, Iszak Levente, abia introdus între reprize, punctînd imediat după pauză, cu un şut la colţul lung, din colţul careului mare: 1-0. Florin Gordan a egalat în minutul 68, cu un şut dinafara careului mare, iar pe cînd gazdele erau cu ochii la ceas şi spre poarta lui Petrar, Marin a dat lovitura în minutul 85: 1-2.

Spartak, cu Ghiţă Marişescu antrenor-jucător, a repurtat astfel o mare victorie de moral, în vreme ce dumbrăviţenii primesc din nou două goluri acasă, dar de data aceasta nu păstrează nici-un punct.

CS Dumbrăviţa: Miklos – Cengher, Vlaic, Şofronea, Sîrbu – Bălan, Şurpanu, Bîrsanu, Terlai – Kovacs, Giurgiu. Pe bancă: Puiu – Dovlete, Iszak, Pană, Homan, Todor, Koszma.

Spartak Gottlob: Petrar – Toth, Boceanu, Marişescu, Marin – Bura, Marian, Clej, Oros – Nastor, Gordan. Pe bancă: Nicola – Novac, Murărescu, Mărăndescu, Şuşman, Lucaciu, Şerban.

Arbitri: Horea Mureşan – Patricia Samsudean şi Diana Ghiurcan.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Codaşa Spartak spulberă în deplasare invincibilitatea Dumbrăviţei

  1. spartanii isi revin,nu mor caii cind vor ciinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 9 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: