Codrea, convocat de principiu de Piţurcă,necooptat în Tim Cup

Paul Codrea nu s-a regăsit duminică seară în lotul de 19 jucători cooptaţi de antrenorul Giuseppe Sannino pentru primul joc oficial al stagiunii, AC Siena – Torino, din turul III al Tim Cup, disputat pe „Artemio Franchi – Montepaschi Arena”, fiind în schimb convocat de principiu de Victor Piţurcă între cei 15 „stranieri” aleşi pentru „dubla” din Luxemburg şi cu Franţa. Codrea aşteaptă acum vineri 26 august confirmarea finală a convocării selecţionerului iar sâmbătă, de la ora 19 a României, debutul în Serie A, acasă cu Fiorentina.

Codrea evoluase din minutul 79 în ultimul joc amical disputat de alb-negri, câştigat cu 3-0 la Sambenedettese, precum şi în precedentul meci, timp de 41 de minute în repriza secundă a partidei câştigată cu 3-0 la Perugia. Internaţionalul român n-a jucat deloc duminică seară, când Calaio a marcat din penalty, în minutul 80, unicul gol al partidei, AC Siena urmând să dea piept în turul IV cu Cagliari, în deplasare pe „Sant´Elia”, în 24 sau 29 noiembrie, o eventuală calificare mai departe aducându-i apoi în cale pe Palermo.

Codrea a jucat mai ales în repriza secundă a jocurilor de pregătire ale alb-negrilor, zece la număr, dintre care a câştigat 9, cedând cu 1-3 lui Palermo, palmaresul verii fiind  9  0  1  56-3. În ceea ce priveşte reprezentativa României, „tricolorii” vor evolua vineri 2 septembrie în Luxemburg, cu începere de la ora 20,30, iar marţi 6 septembrie vor debuta pe Naţional Arena, de la ora 21,30, contra Franţei, tot în preliminariile C.E. 2012.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: