Codrea: ”Sunt convins că dacă intram cu 0-0 la pauză, atât rămânea scorul”

CSC Ghiroda și Giarmata Vii a pierdut și cea de-a doua deplasare în retur tot fără a înscrie, într-un alt duel Arad – Timiș din cadrul etapei a XIX-a în seria vestică din Liga 3. CS Crișul, care aborda jocul de sâmbătă de la ora 15 cu 8 puncte avans în fața bănățenilor, a valorificat avantajul terenului propriu, izbutind astfel o ”dublă” tur-retur în disputele directe, după un mult mai concludent 1-5 înregistrat în toamnă pe ”Emilian Pavel”: CS Crișul Chișineu-Criș – ACS Ghiroda 1-0 (1-0).

Victorioasă la scor în aparițiile pe teren propriu din sezonul de primăvară, CSC Ghiroda și Giarmata Vii nu a spart în schimb gheața în deplasare, pierzând și în județul vecin.

Fără victorie în retur, remizând mai întâi 1-1 la Cugir dar pierzând apoi cu 1-2 atât acasă cu reșițenii cât și la Avrig, formația arădeană a bifat întâiul succes oficial în 2019, nu însă fără emoții.

Mai exact, printr-un unic gol, marcat în ultimul minut din prima repriză de Alin Ciornei. Până atunci, la mijlocul reprizei I, în minutul 22, Horcea a părăsit terenul accidentat, fiind înlocuit cu Lazăr.

Codrea

Paul Codrea: ”Consider că am pierdut nemeritat, un egal ar fi fost mult mai echitabil. A fost un joc încâlcit, fără ocazii mari, şi cu un gol tot încâlcit, pe o greşeală a noastră, la ultima fază a primei reprize. Sunt convins că dacă intram cu zero la zero la pauză, atât rămânea scorul…”

Și urmează primirea lugojenilor, pe când pe CS Crișul o așteaptă un duel arădean la Sebiș.

CS Crișul Chişineu Criș: Mucha – Lazăr, Sabău, Siminic – Piț, Suslak, Maghici, Gâlcă, Lezeu – Ciornei (min. 81, Clej), Matei (min. 89, Lung). 

Antrenor: Adrian Abrudan.

Pe bancă: Dagău, Clej, Modan, Ianc, Păşcalău. 

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Barbu – Ilan (min. 75, Semeniuc), Bocșan, Horcea (min. 22, Lazăr), Mancaș – Jichici, Liuba – Pițuc (min. 55, Ţugui), Hotca (min. 60, Giuricici), Budur – Baranyi. 

Antrenor: Paul Codrea.

Pe bancă: Gakos – Saizu, Cluci. 

Au arbitrat: Vasile Rodină – Csaba Antal şi Elena Mazilu (toți trei din din Cluj). Observator de arbitri Vasile Bordaș (Târgu Mureș) iar delegat de joc a fost Teodor Biriș (Hunedoara).

Rezultatele etapei a XIX-a în C4, pe coloana clasamentelor.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: